Bilgisayarımı Yükseltmeme Yardım Eder Misiniz ?

Ben tüm oyunları 2K ultra ayarlarda oynuyorum hocam.İnternetten testlere baktım çok ağır sorunlu oyunlarda 15-17 cyberpunk,rdr2,gow ragnarok gibi oyunlarda 27-30 fps daha yüksek veriyor 2K ultrada.Bi tık üst modeli almak istedim 5070 ti felan ama fiyatları görünce şok oldum 80 bin yazmış adam.DDR 5 e geçsem iyi olur mu
O testlerin çoğu Native testler iş MFG geçtiği andan itibaren Nvidia daha önde + Path Traycing + Super Resulation felan derken zaten fark inanılmaz artıyor 2. elde tercih edilebilir. Dediğim gibi işlemci artırmak saçma arada çok iyi kampanyalar oluyor Intel 14000 tarafında obları kontrol edebilirsiniz.

0. el ile almak ile aynı kumar 2. el alıncaksa ekran kartı seçenekleride değişebilir 4000 serisi örneğin 4070 TI S ve ya 4080 S yada 5070 TI
Garanti olayı var ya hatta 1-2 yıl garanti ekleyebiliyorsun 1-2k ya ben onu yapardım açıkçası ama nvidanin 2. Eli çok şişik gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9700x kdr bı ıslemcı 20 k bence bos 16 ram ve 9700x tercıhım olur ve gırıs segment anakerrt bıel besler cunku 65 w
Bence anakart daha iyi olmalı adama 2. M2 slotu lzm birde ddr4 işlemci değişikliği yapacaksa güç kaynağını değiştirse güzel olabilir ama ramler cidden fazla para bunla 4-5 yıl idare edip sonra kurabilir başka sistem

Garanti olayı var ya hatta 1-2 yıl garanti ekleyebiliyorsun 1-2k ya ben onu yapardım açıkçası ama nvidanin 2. Eli çok şişik gibi

Bence anakart daha iyi olmalı adama 2. M2 slotu lzm birde ddr4 işlemci değişikliği yapacaksa güç kaynağını değiştirse güzel olabilir ama ramler cidden fazla para bunla 4-5 yıl idare edip sonra kurabilir başka sistem
2. m2 ahım sahım bısı dgeılkı cogu akartta var nerdeyse

0 fiyatı yüksek çünkü 5070TI dediğin kart 80k olmuş adam tabii ki de gidipte 4080S fiyatını bir zahmet 50k yapsın 2. elde kas gücü daha üstünde örnek sadece bu fiyatların şişik olması krizden de etkileniyor ve bazı gürühta insanlar var hadise imzalı satıyor onlar ayrı :D

2. m2 ahım sahım bısı dgeılkı cogu akartta var nerdeyse
Giriş seviyelerinde yok a serisinde ve b650 çoğunda olmuyor

0 fiyatı yüksek çünkü 5070TI dediğin kart 80k olmuş adam tabii ki de gidipte 4080S fiyatını bir zahmet 50k yapsın 2. elde kas gücü daha üstünde örnek sadece bu fiyatların şişik olması krizden de etkileniyor ve bazı gürühta insanlar var hadise imzalı satıyor onlar ayrı :D
Bende hiç gerek yok ya ekran kartı piyasası böyleyken ekran kartını almak 7900 gre 9070 gre seviyesindeki bir kart değilmi 2k da herşeyi oynatır

Giriş seviyelerinde yok a serisinde ve b650 çoğunda olmuyor

Bende hiç gerek yok ya ekran kartı piyasası böyleyken ekran kartını almak 7900 gre 9070 gre seviyesindeki bir kart değilmi 2k da herşeyi oynatır
Dediğim gibi anakart ve PSU yükseltmesi yapsa ve üstüne zaten düşündüğü gibi 2x16gb ram ve 1tb ssd yapsa gayet yeterli. Bu arada biz tartışıyoruz reis(Konu Sahibi) ortada yok :D

Çoğunda yok dedim üstadım hepsinde yok değil m-k modellerinde plus modellerinde oluyor

Dediğim gibi anakart ve PSU yükseltmesi yapsa ve üstüne zaten düşündüğü gibi 2x16gb ram ve 1tb ssd yapsa gayet yeterli. Bu arada biz tartışıyoruz reis(Konu Sahibi) ortada yok :D
Vallaha öyle ya ama anakart değişimi yaptıktan 1-2 yıl sonra tekrardan işlemci anakart değişimi fln yapması üzer insanı o yüzden gider fazla para verip 5800x3d alır şimdi anakart değişimi yapacakken işlemciyi de değiştirebilir bütçesi varsa veya oynadığı oyun işlemci ağırlıklı ise

Cidden gelmeyecek gibi ama aramızda tartışmak bile sarıyor

Yani cidden değmez gibide geliyor bazen.50K nın üstüne kendi parçalarımıda satıp 70-75K ya sistemi baştan aşağı güncellesem kazanacağım maksimum fark 30 fps.Işın izleme açılsa belki fark 45 fps olur.Yani 1 Fps artış 1650tl'ye denk geliyor.

Yani cidden değmez gibide geliyor bazen.50K nın üstüne kendi parçalarımıda satıp 70-75K ya sistemi baştan aşağı güncellesem kazanacağım maksimum fark 30 fps.Işın izleme açılsa belki fark 45 fps olur.Yani 1 Fps artış 1650tl'ye denk geliyor.
haklsınız baya pahalıya gelıyro

Dayı dediğim gibi elinde 2 tane ihtimal var 1. İhtimalde AMD anakart+ram upgrade+1 TB SSD alırsın ama 990 evo almana gerek yok
2. İhtimalde ise Intel anakart+ Intel işlemci+ram upgrade+1 TB SSD+PSU değişimi yapacaksın 2 sinden birini hangi oyunu oynadığına göre seç ama asla ekran kartını değiştirmene gerek yok

haklsınız baya pahalıya gelıyro
Çok pahalı oldu ya yapay zeka yüzünden yeni nesil en geç 2028 de geliyor çok upgrade edip 4k ya geçmek istiyorsa dahi o zamana geçer

Dayı dediğim gibi elinde 2 tane ihtimal var 1. İhtimalde AMD anakart+ram upgrade+1 TB SSD alırsın ama 990 evo almana gerek yok
2. İhtimalde ise Intel anakart+ Intel işlemci+ram upgrade+1 TB SSD+PSU değişimi yapacaksın 2 sinden birini hangi oyunu oynadığına göre seç ama asla ekran kartını değiştirmene gerek yok

Çok pahalı oldu ya yapay zeka yüzünden yeni nesil en geç 2028 de geliyor çok upgrade edip 4k ya geçmek istiyorsa dahi o zamana geçer
space x mı ne ondan dolayı da elon almıs dıyoralr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,393
Üyeler
204,699
Son üye
asmauld
Geri