fan control indir gpu sıcaklığını 75 lere kadar düşür. fan hızı %90 üstüyse ve sıcaklıklar 80 üstüyse bakım yapmak faydalı olabilir. Bir de test sistemini atarsın ekstra fan veya hava akışı ihticın var mı bakarız
bakımdan önce kasa değişimi yapabilirsin. Çevrende ucuz 500 600 liralık kasalar varsa önden arkaya hava akışlı kasalar kullanman alta fan eklemen sıcaklıkları normale çekecektir böyle kullan bütçen yoksa ama bütçe olunca kasa psu değişimi yapmayı ihmal etmeAlıntıyı görüntüledediğim gibi ekstra hiç fan yok hocam daha düzenlemedim kabloları +fan almadım daha
hocam sizce ne yapmalıyım attığım 2.fotoğrafa bakın isterseniz kasaya ekstra fan takarsam sıcaklık düşer miİyi değil gibi ama o serisinin sıcaklık değerlerini pek bildiğim de söylenemez. Bakım dediği neymiş ki sahibinin? Kartı açıp toz temizliği yapıp kapatmış mı? Bir de kart o kadar sıcakken neden fanlar %54’te duruyor onu da anlayamadım ben
bu kasaya göre bu sıcaklık normal mi sizce + şuan bulunduğum şehrin sıcaklığı 26 derecebakımdan önce kasa değişimi yapabilirsin. Çevrende ucuz 500 600 liralık kasalar varsa önden arkaya hava akışlı kasalar kullanman alta fan eklemen sıcaklıkları normale çekecektir böyle kullan bütçen yoksa ama bütçe olunca kasa psu değişimi yapmayı ihmal etme
Ekran kartı temiz ve serin havadan oldukça mahrum kalıyor elin yatkınsa uzay montaj test edersin önceki söylediğim 80 üstü yerine 70 75 üstüyse bakım gerekirhocam sizce ne yapmalıyım attığım 2.fotoğrafa bakın isterseniz kasaya ekstra fan takarsam sıcaklık düşer mi
bu kasaya göre bu sıcaklık normal mi sizce + şuan bulunduğum şehrin sıcaklığı 26 derece
hocam kartı aldığım kişi bakımların yeni yapıldığını söylediEkran kartı temiz ve serin havadan oldukça mahrum kalıyor elin yatkınsa uzay montaj test edersin önceki söylediğim 80 üstü yerine 70 75 üstüyse bakım gerekir
bu kasada bu sıcaklıklar bence normal zatenhocam kartı aldığım kişi bakımların yeni yapıldığını söyledi
tamamdır çok sağolun bi sorum daha olacak hocam sizce alacağım fanı nereye takmalıyım eğzoz yerine mi yoksa kasa önüne mi ? ve havayı içeri mi versin yoksa dışarı mı atsın çünki psu tüm havayı çekip dışarı atıyorbu kasada bu sıcaklıklar bence normal zaten