İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀 (Etiket Yorum Güncellemesi)

İzmir/Karşıyaka
İmbatlı Mahallesi verisi ekledim.

Güzel düşünülmüş eline sağlık hocam.

Tek bir eleştirim var harita çok dark biraz zor seçiliyor adres.

Son düzenleme:
İzmir/Karşıyaka
İmbatlı Mahallesi verisi ekledim.

Güzel düşünülmüş eline sağlık hocam.

Tek bir eleştirim var harita çok dark biraz zor seçiliyor adres.
Teşekkürler. Bu arada aydınlık mod seçeneği de var.

Selamlar,

Bir süredir eksikliğini hissettiğim, kullanıcı deneyimini merkeze alan bir harita oluşturmak istiyordum ve yapay zeka desteğiyle bu projeyi hayata geçirdim.

Projenin Amacı:
Taşınma veya yeni abonelik gibi durumlarda; hangi bölgede hangi altyapı türü var ve bölgesel olarak kullanıcılar hangi sağlayıcıdan daha memnun sorularına şeffaf bir cevap sunabilmek.
Alıntıyı görüntüle
NOT: Projenin hiçbir ticari amacı yoktur, açık kaynak bir çalışmadır. Amacım reklam yapmak değil; kimin, hangi bölgede, hangi sağlayıcıdan ne kadar memnun olduğunu herkesin görebileceği kolektif bir veri tabanı oluşturmak.

Siz de kendi bölgeniz için veri ekleyerek projeye destek olabilirsiniz:
👉 Harita Linki: http://internetharita.com.tr/

Konuya hakim olan ve projeyi incelemek veya geliştirmek isteyenler GitHub üzerinden katkıda bulunabilirler.
👉 GitHub: https://github.com/rasne-dev/internetharita

Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Bilinen Sorunlar

- Şimdilik bilinen başka bir sorun yok, geri bildirimlerinizi bekliyoruz. Teşekkürler!
ben x ilçede x mahalle seçiyorum harita y ilçesinde x mahalleye ekleme yapıyor

Bildiğim yerleri ekledim , başarılar.

Selamlar,

Bir süredir eksikliğini hissettiğim, kullanıcı deneyimini merkeze alan bir harita oluşturmak istiyordum ve yapay zeka desteğiyle bu projeyi hayata geçirdim.

Projenin Amacı:
Taşınma veya yeni abonelik gibi durumlarda; hangi bölgede hangi altyapı türü var ve bölgesel olarak kullanıcılar hangi sağlayıcıdan daha memnun sorularına şeffaf bir cevap sunabilmek.
Alıntıyı görüntüle
NOT: Projenin hiçbir ticari amacı yoktur, açık kaynak bir çalışmadır. Amacım reklam yapmak değil; kimin, hangi bölgede, hangi sağlayıcıdan ne kadar memnun olduğunu herkesin görebileceği kolektif bir veri tabanı oluşturmak.

Siz de kendi bölgeniz için veri ekleyerek projeye destek olabilirsiniz:
👉 Harita Linki: http://internetharita.com.tr/

Konuya hakim olan ve projeyi incelemek veya geliştirmek isteyenler GitHub üzerinden katkıda bulunabilirler.
👉 GitHub: https://github.com/rasne-dev/internetharita

Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Bilinen Sorunlar

- Şimdilik bilinen başka bir sorun yok, geri bildirimlerinizi bekliyoruz. Teşekkürler!
bursadayim 100-200mb internet hizi olsa gun boyu şükür namazı kılarım şehir merkezinde 5mb hız.

Sadece benim yaşadığım binada 1000 var öyle ekleyebiliyor muyuz? Elinize sağlık bu arada.

Sadece benim yaşadığım binada 1000 var öyle ekleyebiliyor muyuz? Elinize sağlık bu arada.
Gizlilik açısından tam adres bina bina eklenmiyor ama veri eklerseniz iyi olur bölge ortalamasını çıkarmaya yardımcı olursunuz 🙏🏻

Gizlilik açısından tam adres bina bina eklenmiyor ama veri eklerseniz iyi olur bölge ortalamasını çıkarmaya yardımcı olursunuz 🙏🏻
Tek bir husus var sadece. Speedtest biraz kötü çalışıyor. Biraz fazla ping gösteriyor ve hızlar düşük gözüküyor. Normal testlerde 900 civarı indirme alıyorum sitede 700 indirme, 75 ping gözüküyor. Neye göre test yapılıyor acaba bilmediğim bir şey vardır belki. Bir de şimdi ekleme yaptım ama biraz seçtiğim yerden farklı bir yere yaptı mesela onları düzeltebiliyor muyuz?
1790597361645.webp

Son düzenleme:
Tek bir husus var sadece. Speedtest biraz kötü çalışıyor. Biraz fazla ping gösteriyor ve hızlar düşük gözüküyor. Normal testlerde 900 civarı indirme alıyorum sitede 700 indirme, 75 ping gözüküyor. Neye göre test yapılıyor acaba bilmediğim bir şey vardır belki. Bir de şimdi ekleme yaptım ama biraz seçtiğim yerden farklı bir yere yaptı mesela onları düzeltebiliyor muyuz?Alıntıyı görüntüle
Geri bildiriminiz için çok teşekkürler, tekrar deneyebilir misiniz?

Geri