❌İndirim Bitti! Philips Ep5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi 14997 TL

Ekler

• IMG_8754.webp
    IMG_8754.webp
    87.6 KB · Hit: 159
Üstüne 2k kâr koyup satmak ıster dım 🌝

Teknosa iptal etmiyor çoğunlukla gönderiyor
ben klima aldım ama ipatl ettiler thh başvurdum öyle kabul ettiler ama daha elime ulaşmadı yeni oldu olay. 15k az değil thh başvurulur en kötü ama bunun için değer mi bilmiyorum bilgim yok hiç kahve makinaları ile ilgili.

4 ay önce 3000 serisini zamlanır diye 17 bin TL'ye almıştım. Keşke bekleseymişim. 5000 serisi 20 bin liralara kadar düştü. 4 ay önce 25 bin liraydı.

Ben bu makinayı bu yıl anneler günü kampanyasında ütü hediyesi ile almıştım. Ütü fiyatını düşünce 14 bine filan gelmişti galiba. Türkçe takıntısı olmayan için çok güzel makina. Hem yaptığı süt köpüğünden hem de kahvenin aromasından oldukça memnunum. Yok yağlanması gerekiyor, yok bilmem ne diyenlere aldırmayın. Gayet F/P bir makina.

Ben bu makinayı bu yıl anneler günü kampanyasında ütü hediyesi ile almıştım. Ütü fiyatını düşünce 14 bine filan gelmişti galiba. Türkçe takıntısı olmayan için çok güzel makina. Hem yaptığı süt köpüğünden hem de kahvenin aromasından oldukça memnunum. Yok yağlanması gerekiyor, yok bilmem ne diyenlere aldırmayın. Gayet F/P bir makina.
Yağlanması gerekmiyor mu yani ? Her makinede olduğu gibi bu makineninde kullanım senaryosuna göre bakıma ihtiyacı var yağ,filtre,kireç çözücü vs.

ya elbette yağlanması gerekiyor da öyle abartılacak bir durum yok ortada. bazı satıcılar bu durumu çok abartıyordu ya da kullanıcılar.

Geri