NightWish2434
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,384
yenileniyormu nasıl oluyor kaçırdım bençok fazla alışveriş oluyor depoyada ürünler düşer gibime eliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kuponlar bitti
yenileniyormu nasıl oluyor kaçırdım bençok fazla alışveriş oluyor depoyada ürünler düşer gibime eliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kuponlar bitti
bende kaçırdım ama gece kuponlar gelmiş normalde 1 kupon yazılabiliyor ama bir sürü kupon girilebilmiş ondan çok ucuza hatta bedavaya ürünler alanlar var ama hatayı düzeltmişlerdir herhaldeyenileniyormu nasıl oluyor kaçırdım ben
Birilerinin ismi gibi
Gece herkes kod deniyordu rastgele, ya tutarsa ayağına, geleni kullandık vallaBirilerinin ismi gibitorpil var
CAGLA10 u ben bulmuştumGece herkes kod deniyordu rastgele, ya tutarsa ayağına, geleni kullandık valla
Kargoya verildi bugün teslimat var gelirse Süper olur
kargoya verilirse iptal olma şansı yok. Amazonun kargodan çektiğini görmedim
Benim verildi az önce kargoya... Dün gece uyumuşum yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
verirse amazon helal olsun bedavaya ürün alanlar olmus digerleri asla göndermezdi amazona belki diyebiliyoruzAmazonda kargoya verildi yazması gerçekten verildiği anlamına gelmiyor. Sipariş verdikten birkaç saat sonra sipariş durumu "kargoya verildi" olarak değişiyor bende. Bu, çoğunlukla bir kargo rezervasyonu yapıldığı ve takip numarası atandığı anlamına geliyor. İlgili kargo firmasında gönderiye ait şehirler arası hareket ve "kargoya verildi" adında bir mail almak gerekiyor. Bunlar yoksa "verildi" aşamasında iptal olduğuna şahsen çok denk geldim. Fiyat farkı çok afaki değilse muhtemelen gelir aldığınız şeyler, bir yandan DH'ye bakıyorum bazı kişilerin ürünleri iptal olmaya başlamış.
Paket bir tesisten ayrıldı diyor iptal yemeyecek gibi bu adından sonda dağıtım oluyorAmazonda kargoya verildi yazması gerçekten verildiği anlamına gelmiyor. Sipariş verdikten birkaç saat sonra sipariş durumu "kargoya verildi" olarak değişiyor bende. Bu, çoğunlukla bir kargo rezervasyonu yapıldığı ve takip numarası atandığı anlamına geliyor. İlgili kargo firmasında gönderiye ait şehirler arası hareket ve "kargoya verildi" adında bir mail almak gerekiyor. Bunlar yoksa "verildi" aşamasında iptal olduğuna şahsen çok denk geldim. Fiyat farkı çok afaki değilse muhtemelen gelir aldığınız şeyler, bir yandan DH'ye bakıyorum bazı kişilerin ürünleri iptal olmaya başlamış.
Amazon sipariş durumuna bakma, kargoya çıkanlarda mail gelir. Bu tip bir mail geldiyse büyük ihtimalle gerçekten kargoya verilmiştir.Paket bir tesisten ayrıldı diyor iptal yemeyecek gibi bu adından sonda dağıtım oluyor
Ben termos almadım. Bunu 3 te1 fiyata aldım verilmişAmazonda kargoya verildi yazması gerçekten verildiği anlamına gelmiyor. Sipariş verdikten birkaç saat sonra sipariş durumu "kargoya verildi" olarak değişiyor bende. Bu, çoğunlukla otomatik kargo rezervasyonu yapıldığı ve takip numarası atandığı anlamına geliyor. İlgili kargo firması sayfasında gönderiye ait şehirler arası bir hareket görmek ve "kargoya verildi" adında mail almak gerekiyor. Bunlar yoksa "verildi" aşamasında iptal olduğuna şahsen çok denk geldim. Fiyat farkı çok afaki değilse muhtemelen gelir aldığınız şeyler, bir yandan DH'ye bakıyorum bazı kişilerin ürünleri iptal olmaya başlamış.