Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

Uygun şekilde sipariş verenlerinki gelir, multi hesap çoklu ürün alımı vs sebepleri ile işin suyunu çıkaranlara iptal gelebilir.
birsürü kupon koyanlar iptal gelir herhalde çünkü normalde 1 tane oluyor diye bilkiyorum

arkadaşlar bunu aldım şunu aldım diyorsunuz atın da ne aldığınıza bakalım biz de alalım

birsürü kupon koyanlar iptal gelir herhalde çünkü normalde 1 tane oluyor diye bilkiyorum
Birkaç yöntem var eski kuponlar silinmeden steaklemek için onları kullananlara da sorun olabilir normal yazanlara bir şey yapacaklarına çok ihtimal vermiyorum.

400 lirayı cebimden çıkartırken cebimdeki akrep ile ciddi bi tartışma yaşadık. O sırada vücut ısımın arttığını fark ettim. Elim tam cüzdana gidiyordu ki, alnımdan 1 damlacık ter yere şıppıdık diye damlayıverdi.
Yoğun kararsızlık sonucu, "Bir daha mı gelecez dünyaya" diyip bastım parayı aldım ayakkabıyı. Okadar para vermişim. Param parça olana kadar giyerim artık.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
400 lirayı cebimden çıkartırken cebimdeki akrep ile ciddi bi tartışma yaşadık. O sırada vücut ısımın arttığını fark ettim. Elim tam cüzdana gidiyordu ki, alnımdan 1 damlacık ter yere şıppıdık diye damlayıverdi.
Yoğun kararsızlık sonucu, "Bir daha mı gelecez dünyaya" diyip bastım parayı aldım ayakkabıyı. Okadar para vermişim. Param parça olana kadar giyerim artık.
gece uykuya yenik düştük ah be

Alıntıyı görüntüle
İptal olmama şansı yok gibi, gönderirlerse helal olsun Amazon'a.

arkadaşlar bunu aldım şunu aldım diyorsunuz atın da ne aldığınıza bakalım biz de alalım
Gece yarısıydi alınanlar :) kod bitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İptal olmama şansı yok gibi, gönderirlerse helal olsun Amazon'a.
kargoya verilirse iptal olma şansı yok. Amazonun kargodan çektiğini görmedim
Kargoya verildi bugün teslimat var gelirse Süper olur

bütün indirim telegram kanalları açık bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,216
Üyeler
204,645
Son üye
MFEHMİ