Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

yenileniyormu nasıl oluyor kaçırdım ben
bende kaçırdım ama gece kuponlar gelmiş normalde 1 kupon yazılabiliyor ama bir sürü kupon girilebilmiş ondan çok ucuza hatta bedavaya ürünler alanlar var ama hatayı düzeltmişlerdir herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuanlıkta kupon yok

Kargoya verildi bugün teslimat var gelirse Süper olur
kargoya verilirse iptal olma şansı yok. Amazonun kargodan çektiğini görmedim
Benim verildi az önce kargoya... Dün gece uyumuşum yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Amazonda kargoya verildi yazması gerçekten verildiği anlamına gelmiyor. Sipariş verdikten birkaç saat sonra sipariş durumu "kargoya verildi" olarak değişiyor bende. Bu, çoğunlukla otomatik kargo rezervasyonu yapıldığı ve takip numarası atandığı anlamına geliyor. İlgili kargo firması sayfasında gönderiye ait şehirler arası bir hareket görmek ve "kargoya verildi" adında mail almak gerekiyor. Bunlar yoksa "verildi" aşamasında iptal olduğuna şahsen çok denk geldim. Fiyat farkı çok afaki değilse muhtemelen gelir aldığınız şeyler, bir yandan DH'ye bakıyorum bazı kişilerin ürünleri iptal olmaya başlamış.

Amazonda kargoya verildi yazması gerçekten verildiği anlamına gelmiyor. Sipariş verdikten birkaç saat sonra sipariş durumu "kargoya verildi" olarak değişiyor bende. Bu, çoğunlukla bir kargo rezervasyonu yapıldığı ve takip numarası atandığı anlamına geliyor. İlgili kargo firmasında gönderiye ait şehirler arası hareket ve "kargoya verildi" adında bir mail almak gerekiyor. Bunlar yoksa "verildi" aşamasında iptal olduğuna şahsen çok denk geldim. Fiyat farkı çok afaki değilse muhtemelen gelir aldığınız şeyler, bir yandan DH'ye bakıyorum bazı kişilerin ürünleri iptal olmaya başlamış.
verirse amazon helal olsun bedavaya ürün alanlar olmus digerleri asla göndermezdi amazona belki diyebiliyoruz

yani kimine gönderip kimine göndermezse amazonun başı daha çok ağrır o yüzden toplu iptal gelir gibi.Tek kod girenleri gönderirler tabi.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazonda kargoya verildi yazması gerçekten verildiği anlamına gelmiyor. Sipariş verdikten birkaç saat sonra sipariş durumu "kargoya verildi" olarak değişiyor bende. Bu, çoğunlukla bir kargo rezervasyonu yapıldığı ve takip numarası atandığı anlamına geliyor. İlgili kargo firmasında gönderiye ait şehirler arası hareket ve "kargoya verildi" adında bir mail almak gerekiyor. Bunlar yoksa "verildi" aşamasında iptal olduğuna şahsen çok denk geldim. Fiyat farkı çok afaki değilse muhtemelen gelir aldığınız şeyler, bir yandan DH'ye bakıyorum bazı kişilerin ürünleri iptal olmaya başlamış.
Paket bir tesisten ayrıldı diyor iptal yemeyecek gibi bu adından sonda dağıtım oluyor

Paket bir tesisten ayrıldı diyor iptal yemeyecek gibi bu adından sonda dağıtım oluyor
Amazon sipariş durumuna bakma, kargoya çıkanlarda mail gelir. Bu tip bir mail geldiyse büyük ihtimalle gerçekten kargoya verilmiştir.

1791199962401.webp

Pazarama da plus üye
Amazonda kargoya verildi yazması gerçekten verildiği anlamına gelmiyor. Sipariş verdikten birkaç saat sonra sipariş durumu "kargoya verildi" olarak değişiyor bende. Bu, çoğunlukla otomatik kargo rezervasyonu yapıldığı ve takip numarası atandığı anlamına geliyor. İlgili kargo firması sayfasında gönderiye ait şehirler arası bir hareket görmek ve "kargoya verildi" adında mail almak gerekiyor. Bunlar yoksa "verildi" aşamasında iptal olduğuna şahsen çok denk geldim. Fiyat farkı çok afaki değilse muhtemelen gelir aldığınız şeyler, bir yandan DH'ye bakıyorum bazı kişilerin ürünleri iptal olmaya başlamış.
Ben termos almadım. Bunu 3 te1 fiyata aldım verilmiş

Ekler

• 91258.webp
    91258.webp
    77.8 KB · Hit: 74
Keşke başkasının telefonundan ücretsiz Prime aktifleştirip kodları kullansaydım.🤧

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,535
Üyeler
204,739
Son üye
Bekir582
Geri