AMD Ryzen 7 9800x3d Bu Değerler Normal mi ?

ben stok ayarlarda hiçbişeye ellemedim oyunlarda 5.225 de çalışıyor sıcaklıklarda 45-70 arası genelde oynuna çektiği wat a göre

Hocam 1 senedir 9800x3d kullanıyorum ilk aldığom zamanlar çok testler yaptım cs2 benchmarkta avg 40-60 fps fark oluyordu +200 ile stok arasında ama cs2 dışında farkı hiçbir yerde göremedim hele stok halde pubgde 55 derecelerde çalışırken +200 core clock verince 75-80’lere dayanıyordu asus rog ryujin iii 360 extreme kullanıyorum inan +200 mhz vermen sana hiçbirşey katmayacak stok freakansta negative curve optimizer en güzeli
scalar değeri ne önerirsin hocam kendim test yapıcam şu an zaten bi+200 lü ve kapatarak denicem bilgilerimi yarın paylaşırım

Hocam 1 senedir 9800x3d kullanıyorum ilk aldığom zamanlar çok testler yaptım cs2 benchmarkta avg 40-60 fps fark oluyordu +200 ile stok arasında ama cs2 dışında farkı hiçbir yerde göremedim hele stok halde pubgde 55 derecelerde çalışırken +200 core clock verince 75-80’lere dayanıyordu asus rog ryujin iii 360 extreme kullanıyorum inan +200 mhz vermen sana hiçbirşey katmayacak stok freakansta negative curve optimizer en güzeli
Katılıyorum bu arada, -30 all core çok daha iyi

ben stok ayarlarda hiçbişeye ellemedim oyunlarda 5.225 de çalışıyor sıcaklıklarda 45-70 arası genelde oynuna çektiği wat a göre
oyunlarda zaten 90 ı görmedim 80 bile görmedim oyunlarda performansım iyi ben bi kaç test yapıp dediğim gibi tüm bilgilerimi paylaşacağım en son termal macun değişimi yaparsam onu da paylaşırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum bu arada, -30 all core çok daha iyi
-25 +200 pbo scalar 5x yapınca y cruncher testinde patlamıştım hocam 30 da dayanmaz gibi 20 yapınca sorun olmamıştı

Fan ayarını yapmadıysan fan control indir kendi ses profiline göre kaydet devam et

yeni ekleme anlamadığım bir şekilde benim pbo ayarları kapalıymış tamamen açtım onu sonra ilk y cruncher testimi curve -20 pbo +200 scalar auto yapınca hata aldım sonra 2. testte scalar 4x yaptım gene hata aldım en son scalar ve pblo auto aldım sadece curve -20 aldım gene hata verdi

Test 1 — CO -20 All Core / Boost Override +200MHz / Scalar Auto
→ SVT testinde, iterasyon 0, logical core 3'te ConvolutionFailedException hatası. (~4.3 saniye)

Test 2 — CO -20 All Core / Boost Override +200MHz / Scalar 4X
→ SVT ve SNT dahil 7 test geçti, ama VT3 testinde logical core 4'te yine aynı hata. (~3.3 saniye)

Test 3 — Sadece CO -20 All Core (Override KAPALI, Scalar Auto)
→ VT3 testinde, iterasyon 0, yine logical core 4'te aynı hata. (~3.25 saniye)

neden alıyorum bu hataları

normal.

yeni ekleme anlamadığım bir şekilde benim pbo ayarları kapalıymış tamamen açtım onu sonra ilk y cruncher testimi curve -20 pbo +200 scalar auto yapınca hata aldım sonra 2. testte scalar 4x yaptım gene hata aldım en son scalar ve pblo auto aldım sadece curve -20 aldım gene hata verdi

Test 1 — CO -20 All Core / Boost Override +200MHz / Scalar Auto
→ SVT testinde, iterasyon 0, logical core 3'te ConvolutionFailedException hatası. (~4.3 saniye)

Test 2 — CO -20 All Core / Boost Override +200MHz / Scalar 4X
→ SVT ve SNT dahil 7 test geçti, ama VT3 testinde logical core 4'te yine aynı hata. (~3.3 saniye)

Test 3 — Sadece CO -20 All Core (Override KAPALI, Scalar Auto)
→ VT3 testinde, iterasyon 0, yine logical core 4'te aynı hata. (~3.25 saniye)

neden alıyorum bu hataları
silion iyi olmayabilir -15 deneyin veyahut scalar 8 ila 5 arası girin

benim kule tipinde 160w çekince 93 derece oluyor oyunda dediğin gibi daha az güç tüketiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,201
Üyeler
204,640
Son üye
mht88
Geri