AMD Ekran Kartları Önümüz Ay İtibariyle Fiyatları Artışa Devam Edebilir!

phopshen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
604
Yakın zamanda bir zam gelmişti özellikle 9070xt'lere. PCHocası'nın paylaştığı storyde bilgili tanıdık birisinden aldığı bilgiye göre önümüz ay itibariyle AMD ekran kartları fiyat artışı devam edebilirmiş. Story zaman aşımına uğrayacağı için özet geçiyorum:
NVIDIA ekran kartları maalesefki fiyatları uçtu normale göre. AMD ekran kartı alacak/önümüz ay almayı düşünen arkadaşlar görmüştüm forumda. Bu kesin olmayan bilginin doğru olabileceğini düşünürsek ciddi bir fiyat artışı söz konusu aşağıdaki fotodaki gibi. Şuan bu bilgiye göre imkanı değerlendirmek oluşabilecek zam ile pişmanlıkları önleyebilir.
Gigabytedaki fiyattan Asustakine göre fiyat artışında işler karışacak gibi.
1791305185147.webp

Yakın zamanda bir zam gelmişti özellikle 9070xt'lere. PCHocası'nın paylaştığı storyde bilgili tanıdık birisinden aldığı bilgiye göre önümüz ay itibariyle AMD ekran kartları fiyat artışı devam edebilirmiş. Story zaman aşımına uğrayacağı için özet geçiyorum:
NVIDIA ekran kartları maalesefki fiyatları uçtu normale göre. AMD ekran kartı alacak/önümüz ay almayı düşünen arkadaşlar görmüştüm forumda. Bu kesin olmayan bilginin doğru olabileceğini düşünürsek ciddi bir fiyat artışı söz konusu aşağıdaki fotodaki gibi. Şuan bu bilgiye göre imkanı değerlendirmek oluşabilecek zam ile pişmanlıkları önleyebilir.
Gigabytedaki fiyattan Asustakine göre fiyat artışında işler karışacak gibi.
Alıntıyı görüntüle
Bende kasım aralık ayını bekliyorum ://

Amd ekran kartları sanki çok satılıyorda üstüne bir de zam yapıyorlar. Umarım firma komple batıp yok olup gider, hadi nvidia'yı anladık da amd'nin zam yapması harbi saçmalık

Amd ekran kartları sanki çok satılıyorda üstüne bir de zam yapıyorlar. Umarım firma komple batıp yok olup gider, hadi nvidia'yı anladık da amd'nin zam yapması harbi saçmalık
AMD kartları kötü değil ki. Sadece nvidia gibi bir teknolojisi yok o kadar. Ama kartları kaliteli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fp diye baya iyiydi zam kötü olcak

1 ay önce 35 liraya 7900 XTX Nitro+ Vapor-X almıştım 2. elden; şu an 50 lira olmuş en ucuzu. Duru yok bunun. Gücün varsa al. Yoksa, aynı paraya gelecek ay bulamazsın.

Askerden geleli 2 ay oldu, askerde 65k ya toplamaya çalıştığım sistem 90 100k yı buluyor akıl alır gibi değil dizmek istiyorum ama bütçe sıkıntı, dizmesem ileride daha sıkıntı olacak aldı başını gidiyor her şey

AMD kartları kötü değil ki. Sadece nvidia gibi bir teknolojisi yok o kadar. Ama kartları kaliteli

Fp diye baya iyiydi zam kötü olcak
Neye göre kaliteli o zaman hocam. Vramle çipi boarda ben de koyarım parayı verirsen.

Sadece burada mı yurt dışı fiyatlar nasıl?
Yd da aynı

sıkıntı çok büyük hocam

Ekler

• nejat-işler-atında-stoğu-yenileyim-v0-ya4ls8b14gmg1.webp
    nejat-işler-atında-stoğu-yenileyim-v0-ya4ls8b14gmg1.webp
    16.4 KB · Hit: 17
Türk oyuncu camiası için bir sela paylaşayım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,065