Korayspor The North Face Orjinal Değil

jesiAa

80+
Reaksiyon skoru
149
Az önce elime geçen trendyol üzerinden korayspor satıcılı tnf mont fake olmama ihtimali olduğunu düşünmüyorum. A++ bir replika gerçekten bakarak anlamak çok tek sıkıntı üzerinde ki qr kodun saçma sapan bir siteye yönledirmesi sanırım. Elimde başka tnf ürünler var bütün hepsinde ki qr lar orjinal siteye yönlendirirken bu saçma sapan bir uzantıya yönlendiriyor.
WhatsApp Image 2026-10-06 at 20.53.47.webp
WhatsApp Image 2026-10-06 at 20.53.47 (1).webp

iade et koraysporun ilk çakma ürün vakası değil adamın biri aldığı ayakkabıyı boynere götürüp standdakiyle karsilastiriyordu replika oldugu cok belli oluyodu

iade et koraysporun ilk çakma ürün vakası değil adamın biri aldığı ayakkabıyı boynere götürüp standdakiyle karsilastiriyordu replika oldugu cok belli oluyodu
Orijinal olmadığı zaten isminden belli degil mi?
çok fazla internetten alışveriş yapan biri değilim hoşuma gitmişti çok kurcalamadan baktım ai falan orjianl satıcı deyince almıştım ama imkanı yok iade ettim direk.

çok fazla internetten alışveriş yapan biri değilim hoşuma gitmişti çok kurcalamadan baktım ai falan orjianl satıcı deyince almıştım ama imkanı yok iade ettim direk.
Orijinal ürün bu tür yerlerden alınmaz zaten ama fiyat olarak çok büyük fark varsa replikasida kaliteliyse alınır hatta çok daha iyi olur.

Orijinal ürün bu tür yerlerden alınmaz zaten ama fiyat olarak çok büyük fark varsa replikasida kaliteliyse alınır hatta çok daha iyi olur.
%20 fark var hocam 10k civarı bütçede %20 için replika almaya gerek yok bence. Haklısınız ama bir anda hoşuma gittiği için aldım yoksa kendi sitesi dururken alınacak risk değil.

usta korayspor yalispor vs yetkili saticidir bu markalarin tr distributorudur cakma ihtimali normalde olmamasi gerek
Kasap bile araya at eti karıştırıyor olur öyle şeyler kime tutturursa diye ben alsam fark etmem mesela

Hocam işin komiği fark edemezsin zaten sağında solunda yırtık var mı diye incelerken qr ı gördüm dur bi bakalım diyince fark ettim yoksa adamları zengin edicektik.
Valla onun üstünde Zort Face yazsa bile fark etmem ben. Bende böyle ekstra aptallıkta var.

Az önce elime geçen trendyol üzerinden korayspor satıcılı tnf mont fake olmama ihtimali olduğunu düşünmüyorum. A++ bir replika gerçekten bakarak anlamak çok tek sıkıntı üzerinde ki qr kodun saçma sapan bir siteye yönledirmesi sanırım. Elimde başka tnf ürünler var bütün hepsinde ki qr lar orjinal siteye yönlendirirken bu saçma sapan bir uzantıya yönlendiriyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
başlığı görünce korayspor diye futbol takımı mı var dedim . o kadar çok belli yani çakma olduğu .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,003
Üyeler
204,583
Son üye
Ege_000
Geri