Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye 2769tl!

Bende var temudan aldım ne yaparsam yapayım çift tıklama daha doğrusu bir kere bastığım tuşun 5 6 defa çalışması sorununu çözemedim.
Benim corsairde de çift tıklama sorunu var 1 yıldır mekanik klavyelerde kronik falan mı bu

Dongle uzak mı? Kasanın arkasında mı kalıyor dongle 2.4g usb yani
sorunun parazit olabilir dostum kasa arkasında kaçak elektrik olabilir ya da benim gibi 90 lara ait amfin olabilir.. amfiyi açıyom tuşlar takılı davranıyo vs. usb konumunu değiştir yanında bir şey takılı olmsın vs.

kaliteli anakartların ne farkı var diye düşünürdüm hep.. bu tarz senaryolarda çok fark ediyor.
Arkadaşlar kasanın arkasına taktım düzelmedi üstteki porta taktım düzelmedi kasaya taktım yine düzelmedi keza kabloyla bile yapıyor bazen geçen manyetikleri araştırıyordum tam karar verdim dedim onun da sonra bir dezavantajını okudum ama hatırlamıyorum şu an😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim corsairde de çift tıklama sorunu var 1 yıldır mekanik klavyelerde kronik falan mı bu
Aula f75 özelinde dolu

Herkes sorunlarından şikayet etmiş 600 liraya düştüğü zaman temudan satın almıştım o dönemden beri sorunsuz main klavye olarak kullanıyorum yaşanılan hiç bir problemi yaşamadım şans işi demekki...

Temu'dan aldım 2 sene mi oldu o zamandan beri tık yok taş gibi.

Temudan alıp 2 yıl kullandım salaklık yapıp sattım başka bir klavye kullanıyorum şuan ve pişmanım :D

Ben bu klavyeye usb baglayabilir miyim ? Kulaklığım kablolu ve kasaya kablosu yetişmediği için şuan pusat k3 pro var onun üzerindeki usbye takarak kullanıyorum. Hiç deneyen var mı?
Edit: Kullanılmıyormuş öğrendim belki işine yarayan olur

Son düzenleme:
5 para etmez 2 3 aya tuşlar takılmaya başlıyor
Temu ya ilk çıktığı zamanlar almıştım. Fps oyunları çok oynarım fazla a d yaparım. baya zaman oldu alalı hala ilk aldığım gibi

Leobog Reaper switchlisi var bende, takılma olmadı switchlerde ama knob bozuldu birkaç kez çalıştıktan sonra. Knob'un parlaklık ve ses açma - kısma özelliği çalışmıyor. Onun harici bir sorun yok. Bu fiyata daha iyisi vardır ama herhalde, piyasada çok fazla klavye var. Klavye almadan önce objektif, uzun kullanım değerlendirmesi bulmak sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,128
Üyeler
204,623
Son üye
krizanındasakinleşenadam
Geri