Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye 2769tl!

yokmu söyle tam boy numpad li ses knob olan tek renk yanabilen aydınlatma secenegi ve ısık geciren tusları olan sesi rahatsız etmeyecek kablolu veya kablosuz uygun fiyatlı klavye

yokmu söyle tam boy numpad li ses knob olan tek renk yanabilen aydınlatma secenegi ve ısık geciren tusları olan sesi rahatsız etmeyecek kablolu veya kablosuz uygun fiyatlı klavye

Uygun fiyat anlayışın nedir bilmiyorum, ama tam boy klavyelerde bence bütçeyi ₺3000 altında tutmamak lazım. Yine de Rampage veya Gamepower'ın ürünleri var. Rampage sitesinde Glarung15 kodu ile de indirimli alabilirsin.

Gamepower'ın sitesinden ürünlere göz at, sonra akakçe vb. fiyatlarına bak.

Normal fiyat uzun süredir 2500 2600 2700 2900 civarı

Bende var temudan aldım ne yaparsam yapayım çift tıklama daha doğrusu bir kere bastığım tuşun 5 6 defa çalışması sorununu çözemedim.

Bende var temudan aldım ne yaparsam yapayım çift tıklama daha doğrusu bir kere bastığım tuşun 5 6 defa çalışması sorununu çözemedim.
sorunun parazit olabilir dostum kasa arkasında kaçak elektrik olabilir ya da benim gibi 90 lara ait amfin olabilir.. amfiyi açıyom tuşlar takılı davranıyo vs. usb konumunu değiştir yanında bir şey takılı olmsın vs.

kaliteli anakartların ne farkı var diye düşünürdüm hep.. bu tarz senaryolarda çok fark ediyor.

Temu'dan 300₺'e almıştım yaklaşık 2 sene sonra aynı problemi yaşıyorum benim 2 tuşta falan var. Bazen çift karakter basıyorlar. Temizleyip hava tutunca düzelir gibi oldu ama hala tekrarlıyor.

1791292347877.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,180
Üyeler
204,635
Son üye
LRXQ
Geri