🔥İndirim Lian Li Hydroshift Iı OLED Curved Fansız 15.724,00tl

achardir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
804
Son düzenleme:
  • Üzgün
Reaksiyonlar: Loky
Fantazi için çok iyi

1 aydır sıvı soğutucu bakıyorum zaten bu fiyatlara satılıyorlar indirim yok
Ekran görüntüsü 2026-10-07 143602.webp

öyle mi olmuş uzun zamandır takip listemde 17k ya satılıyor. tamam aham şaham bir indiirm yok ama yinede indirim sonuçta

bunun ekranında ne görüneceğini nasıl ayarlıyoruz ki yazılım üzerinden mi yoksa sabit döngü mü var?

bunun ekranında ne görüneceğini nasıl ayarlıyoruz ki yazılım üzerinden mi yoksa sabit döngü mü var?
yazılım üzerinden yapıyorsun her şeyi. yazılım üzerinden hareket bile ettirebiliyorsun fiziksel olarak

Bunu ben de görmüştüm fansız beyaz versiyonunu almak istiyorum ama satıcıyı bilmediğimden dolayı biraz daha pahalı olmasına rağmen incehesaptan alasım var.

Bunu ben de görmüştüm fansız beyaz versiyonunu almak istiyorum ama satıcıyı bilmediğimden dolayı biraz daha pahalı olmasına rağmen incehesaptan alasım var.
satıcı önemsiz. Oksid bilişim bakıyor garantisine. Lian li ürünlerinin hepsine oksid bakıyor. Destek konusunda global desteğe yazıyorsun ticket açıyorsun onlar oksidi katıyor görüşmeye mail üzerinden ürününü yolluyorsun sorunun çözülüyor. incehesabın tek artısı şu ürünü direk incehesaba yolluyorsun onlar okside yolluyor. 2 yıldır lian li ürünlerini kullanmış biri olarak deneyimlerim bunlar. garanti konusunda hiçbir sorun yaşamadım.

ekranlı sıvı soğutucu piyasası hala ülkemizde oturamadı. önüne gelen ''sözde'' globale bakıp ne kaptırırsam kâr kafasında piyasada okutmaya çalışıyor. kavisli kavisli yapıştırıyorlar tüketicilere. bu fiyatlara marka model farketmeksizin sırf ekrandan dolayı soğutucu öneremiyorum. kasa içine ekran peşindeyseniz gidip 8-9'' ekranlar var 2- 2,5K bandında mis gibi alıp geçin. kalan parayla piyasanın en güçlü sıvı soğutucusunu zaten alabiliyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,219
Üyeler
204,646
Son üye
roronoanebi
Geri