Netgsm Abone Alımına Açıldı.

Tamam şanslı 2 3 yerdesin.
Zaten 4.5g de 100 mbps yetiyor bize 50 GB faturalı hatta en fazla ne indirebilirsin ki saatlerce sürsün.
Valla şöyle söyleyim İstanbul içinde çoğu konumda hep 5G+ gördüm
Geçenlerde Amasya'ya gittim araba ile çoğu yerde yine 5G+ gördüm
Dağ aralarından geçerken köylerin etrafında yer yer H+ 4.5G ve 5G olarak değişiyordu lokasyona göre
Muhtemelen 1-2 seneye kalmaz hepsi olmasa bile en azından büyük şehirlerin tamamını gerçek 5G ye geçirmiş olurlar gibi

anlaşmazlıktan dolayı kapanmayacak mıydı bu? Nasıl geri açmışlar alımları:unsure:

anlaşmazlıktan dolayı kapanmayacak mıydı bu? Nasıl geri açmışlar alımları:unsure:
Kapanmadı ve anlaşmazlık yok. Türkcell kendi kafasına göre ve kendi isteğine göre yeni aboneye alımına kapattı. Önceki müşterilerine dokunmadı ve yaptığı iş hukuksuzdu.

Ayrıca bir not düşmek isterim:

Bu üç operatör, kendi taahhüt oyunlarını bozdukları için hat fiyat paketlerini düşürebilir. Netgsm’in müşteri kazanımında ve tercih edilmesinde avantaj sağlamak amacıyla böyle bir politika izlemeleri mümkün.

Bu üç operatörün nasıl bir tutum sergilediklerini hepimiz biliyoruz.

Son düzenleme:
Dava sanırım sonuçlanmamış ama hizmet vermeyi sürdürme hakkı kazanmış mı ne, alternatif olması güzel. Turkcell utansın; Turkcell tarafında aynı paket 650 TL seviyesindeyken, Netgsm tarafında 490 TL.

Gönül ister ki fiyatlar daha uygun olsun ama alternatifin olması bile başlı başına şükür sebebi..

necidir kimdir güvenilir mi arkasında kim var diğer büyük firmalar bunu yemesin
Arkasında malum partiye yakın birkaç isim vardı diye hatırlıyorum. Turkcell ile davalık oldulardı ve kapattırdı zaten bunları bayadır kapalıydı, kapanmasına da şaşırmıştım açıkçası 😀

Turkcell baz istasyonlarını kullanıyor, ama sadece baz istasyonu kullanıyor sonrasında bağlanan altyapı kendilerine ait yani Bimcell gibi değil. O yüzden Turkcell’in aynısı gibi düşünmeyin.

Dava sanırım sonuçlanmamış ama hizmet vermeyi sürdürme hakkı kazanmış mı ne, alternatif olması güzel. Turkcell utansın; Turkcell tarafında aynı paket 650 TL seviyesindeyken, Netgsm tarafında 490 TL.

Gönül ister ki fiyatlar daha uygun olsun ama alternatifin olması bile başlı başına şükür sebebi..
Kazandılar. Tamamen açık. Hat taşıma ve yeni hat alma var internetten al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hat taşıyanlara özel bir kampanya var mı şuan burada
Yok.

4 aydır fahiş fiyatlar yüzünden kontörlü kullanıyorum resmen geçmek isterim ama yanlış hatırlamıyorsam eğer bazı bankalardan sms gelmeme sorunu vs vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,219
Üyeler
204,646
Son üye
roronoanebi
Geri