🔥İndirim Koorui 27'' G2721e 320hz 1ms Ips Qhd 9,899 TL

bir şey sorucam 2k da 320hz gereksiz değil mi 2k valorant falan oynayan var mı
ben oynuyorum, ana monitörüm 2k. 1080'e çekince 27 inç olduğu için görüntü hoş olmuyor.

Dün 9800e amazondan aldım kullanan var mı? Memnun mu keşke şunu alsaydım diyen var mı?

1791555467138.webp

elime ulaştı 340hz ve 10bit renkte gösteriyor normalmi ? ölü pixel ghosting testleri başarılı çıktı bende. birde hoparlörü olsaymış tam 4 4 lük monitör olacakmış.

Aoc ag241qx kullaniyorum bunu alip Ana monitor yapsam 27 ile 23.8 cok siritir mi?
Eski monitore gore cok fark eder mi? goruntu kalitesi veya genel kalite

Eve gidene kadar indirim bitmezse detayli bakarim.

Alınır mı bu bütçede daha mantıklısı var mı?

Alınır mı bu bütçede daha mantıklısı var mı?
Aynı hızlarda 2 3 model var biri ktc ama son dönemde çok şikayeti arttı bu fiyata en mantıklı tercih gibi duruyor.

Alıntıyı görüntüle

elime ulaştı 340hz ve 10bit renkte gösteriyor normalmi ? ölü pixel ghosting testleri başarılı çıktı bende. birde hoparlörü olsaymış tam 4 4 lük monitör olacakmış.
Görüntü renk v.s genel değerlendirmen nedir ? Eski monitörlerin neydi ? Yada x mağazada arkadaşlarında gördüğün X modellere göre panel kalitesi nasıl sence

Sipariş veriyorum o zaman marka iyi mi acaba
2020 yılında HKC nin alt markası olarak kuruldu. Marka iyi satıcı da aracı da güvenilir ama teknoloji şans işi tamamiyle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam direk monitörü kurdum sadece. DP overclocking açııkmış sanırım bundan yapıyor.
Kapatınca 320 ye düştü mü? 10 bit olması normal 8+frc olucak şekilde çalışıyor.

2020 yılında HKC nin alt markası olarak kuruldu. Marka iyi satıcı da aracı da güvenilir ama teknoloji şans işi tamamiyle.

Teşekkürler hocam sipariş verdim bakalım

Görüntü renk v.s genel değerlendirmen nedir ? Eski monitörlerin neydi ? Yada x mağazada arkadaşlarında gördüğün X modellere göre panel kalitesi nasıl sence
şöyle söyliyim hocam elime yeni ulaştı ve beni tatmin edecek seviyede. görüntü kalitesi vs gayet iyi ve ölü pixel çıkmadı. 2k çözünürlükte 340 hz e kadar görüntü alabilmek gerçekten şaşırtıcı ama daha oyunlarda deneyebilme fırsatım olmadı. renk kalitesi bence bayağı başarılı. asusun 1080p monitörünü kullanıyorum şimdi onu 2. monitör yaptım koorui 1. monitör oldu. bana her türlü yeter. kaliteli ve pivot olması da avantajı

dp overclocking kapattığımda 320hz te görüntü veriyor. oc açıldığında 340hz veriyor. evet 10 bit 8+2 frc olarak veriyor hocam doğrudur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,571
Üyeler
204,747
Son üye
Kryzen.
Geri