AMYG
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,071
karıştırıyorsunOyunlarda 9600x 9700x gibi ama renderda hayvani bir performansı var. Birkaç ay önce her yerde 15kdan satılıyordu ne oldu da fiyatı arttı acaba?
karıştırıyorsunOyunlarda 9600x 9700x gibi ama renderda hayvani bir performansı var. Birkaç ay önce her yerde 15kdan satılıyordu ne oldu da fiyatı arttı acaba?
Bu ülkede bir şeyin fiyatının artmasına mantıklı sebep aramayı bıraktım ben.Oyunlarda 9600x 9700x gibi ama renderda hayvani bir performansı var. Birkaç ay önce her yerde 15kdan satılıyordu ne oldu da fiyatı arttı acaba?
Ben o fiyattan aldım kendimden biliyorum.karıştırıyorsun
İndirim iyi olursa neden olmasın ama ramleri mantıklı fiyatlara indirmiyorlar genelde.Lexar ram indirimi iyi olursa alınır mı sizce
Yani şuan 29.999 zaten şu halde bile normal gibiİndirim iyi olursa neden olmasın ama ramleri mantıklı fiyatlara indirmiyorlar genelde.
15e satılmıyordu hocam heryerde yanlış biliyorsunuzOyunlarda 9600x 9700x gibi ama renderda hayvani bir performansı var. Birkaç ay önce her yerde 15kdan satılıyordu ne oldu da fiyatı arttı acaba?
kölem var o fiyata düşmedi 15999 dan almışsındırBen o fiyattan aldım kendimden biliyorum.
zor her hafta düşen bit şey değilBeyler haftayada 7800x3d düşermi?
2k ya geçince asıl olay ekran kartına geçmiyor mu hocam ?Ryzen 7 7800X3D komik bir fiyata düşmedikçe hala kovalamak mantıksız bence. 9700x den daha pahalı şuan piyasada. Üstelik 9700x 2k gaming de aynı performansı veriyor. 1080p de 500fps alacam ben diye zorlamadıkça fark yok. Ama 9700x'in bariz üstün olduğu çekirdek performansı var. Bugün oyun için alıyor alabilirsiniz ama 3 sene sonra gerek profesyonel işiniz için gerek başka işler için video render, adobe gibi programlara işiniz düşerse 9700x çok daha üstün performans veriyor. çok daha güncel bir işlemci.