🔥İndirim Questyle M15i ve Questyle Qcc Dongle Pro

Ashandarei

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
903

Questyle M15i: 11.970,90TL

1791632723299.webp

En ucuz fiyatında, diğer bir sitede 12800 fakat Amazon'da belirli kartlara 9 taksit var. Taş gibi DAC'dır, bu fiyat bandında sanmıyorum rakibi olsun.

Questyle QCC Dongle Pro: 4.865,00TL

1791632829441.webp

Bu arkadaşın olayı ise iPhone gibi bluetooth üzerinden lossless veremeyen cihazlara bu özelliği kazandırmak. Her iki ürün de oldukça popüler ve Türkiye fiyatları şu an için uygun. Yurtdışında bu dongle yine indirimde fakat şu anki kura göre 3400 TL'ye geliyor.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Loky

Questyle M15i: 11.970,90TL

Alıntıyı görüntüle
En ucuz fiyatında, diğer bir sitede 12800 fakat Amazon'da belirli kartlara 9 taksit var. Taş gibi DAC'dır, bu fiyat bandında sanmıyorum rakibi olsun.

Questyle QCC Dongle Pro: 4.865,00TL

Alıntıyı görüntüle
Bu arkadaşın olayı ise iPhone gibi bluetooth üzerinden lossless veremeyen cihazlara bu özelliği kazandırmak. Her iki ürün de oldukça popüler ve Türkiye fiyatları şu an için uygun. Yurtdışında bu dongle yine indirimde fakat şu anki kura göre 3400 TL'ye geliyor.
Aaa bende qcc dongle düzü var. Pro da sadece ldac ekliyor galiba.
Bana sennheiser için yetiyor sd sounds.

Aşırı ya momentum 4 alıcaktım 5 çıkınca ucuzlar diye o da arttı
Amazondan indirim bekliyorum geçen 12.780 idi zam yedi.
Kasimda 9999₺ olacaktır bence.
Yenisi çıkmışken eskiyi dipten verirler.

Oyun ağırlıklı kullanım için Moondrop Dawn Pro 2 ile kıyaslarsak, aradaki fiyat farkına değer mi? Kulaklığım Simgot EA500LM. Halihazırda Creative Sound Blaster G8 ses kartım da var.

ldac kulaklığınız yoksa btd700 alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alternative a2dp driver uygulaması ile daha ucuza çözebilirsiniz

Oyun ağırlıklı kullanım için Moondrop Dawn Pro 2 ile kıyaslarsak, aradaki fiyat farkına değer mi? Kulaklığım Simgot EA500LM. Halihazırda Creative Sound Blaster G8 ses kartım da var.
Hayır gerçek dünyada duyulabilir bir fark olmayacak. Olsa dahi bunu EQ ile taklit edebilirsin. Oyunlara gelince cevap yine hayır.

Taşınabilir bir şey lazım değilse dx1 ii alın geçin daha ucuz ve daha iyi

Bayağıdır takip etmiyorum. Fiyatlar çok uçuk ya. Sabre çok severim ama gerçekten hobi kısmı enflasyona yenik düşmüş.

10K bütçem olsa dahili DAC olan bir DAP almak isterdim. Ya da android bir DAP olabilir. Tabi bu rakamlara ikinci hala varsa öyle şeyler.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,596
Üyeler
204,762
Son üye
Yusuf1453
Geri