Kendimde kullanıyorum, net Cloud II'den iyi.yorumlarda cloud 2 mi satıp bunu aldım gayet memnunum gibi yorumlar gördüm 1-2 tane sizce hangisi daha iyi wirelles olması çok büyük artı bence bende cloud 2 yerine fury x alabilirim
Bu bütçede Razer Kraken TE al derim.650-700 ama cloud 2 700tl ye düştüğünde almayı düşünüyordum
Fury X Cloud ll ye cidden yakın bu arada. Ama Kraken T.E. ikisinden de iyi. Çık şu Technopat havasındanRazer Kraken Tournament Edition 7.1'i öneririm, Cloud 2 çok daha iyi Fury X'e göre.
herkes bunu öneriyo ama çok kaba ve büyük durmuyomu kulaklıkBu bütçede Razer Kraken TE al derim.
![]()
Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yav çıkmayacağım, Fury X bana 5 sene vaat etmiyor Cloud 2 ise cayır cayır kullanılıyor ve kullanıyordum. Kraken T.E'yi ilk gördüğümde de anca ikna olmuştum.Fury X Cloud ll ye cidden yakın bu arada. Ama Kraken T.E. ikisinden de iyi. Çık şu Technopat havasından![]()
Sürücüleri büyük kulaklıktan zarar gelmezherkes bunu öneriyo ama çok kaba ve büyük durmuyomu kulaklık
Yakın değil be, tokatlar.Fury X Cloud ll ye cidden yakın bu arada. Ama Kraken T.E. ikisinden de iyi. Çık şu Technopat havasından![]()
Hayır, bence gayet iyi duruyor.herkes bunu öneriyo ama çok kaba ve büyük durmuyomu kulaklık