RaZeLegend
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
merhabalar windows 10 pro lisans key almak istiyorum güvenilir veya daha önce aldığınız bir site var mı
sagol etkinleştirmede bir sıkııntı yasamam herhaldeLazimbana adlı siteden alabilirsin.
![]()
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
hocam minecraft formunda crack istemeyiz da forumda diyodunLazimbana adlı siteden alabilirsin.
![]()
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Sıkıntı yaşamazsın.sagol etkinleştirmede bir sıkııntı yasamam herhalde
Attığım OEM Key, crack değil.hocam minecraft formunda crack istemeyiz da forumda diyodun![]()
öyle olsun bakalımSıkıntı yaşamazsın.
Attığım OEM Key, crack değil.
Güvenilir ama elde edilişi yasal değil, çoğunluğu çalıntı ve korsan yolla klonlama yapılmış keyler.Bende bu keylere güvenmemeye başladım nedense ama Microsoft kendi ürünün alınması için böyle söylüyorda olabilir.
aga yıl olmus 2020 hala win10a para veren var mı?merhabalar windows 10 pro lisans key almak istiyorum güvenilir veya daha önce aldığınız bir site var mı
Kmspico falan kullanarak yapıldığını düşünüyorum kmspico ücretsiz lisans etkinleştirmeye yarıyor lisansı etkinleştiriyorsun etkinleştirmesine ama arkada bir ton virüs çalışıyor.Güvenilir ama elde edilişi yasal değil, çoğunluğu çalıntı ve korsan yolla klonlama yapılmış keyler.
Fakat orijinaller, illegal ama sana bana etki eden bir şey olmuyor.
lisansa verecek param o kadar yok malesefEğer lisans alacaksan en güvenilir olan adres olan Microsoft store'den almalısın lisansı.