windows 10 pro lisansı almak istiyorum

RaZeLegend

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
merhabalar windows 10 pro lisans key almak istiyorum güvenilir veya daha önce aldığınız bir site var mı

https://answers.microsoft.com/tr-tr...ilir mi?/45c2a44e-cf4e-47e0-8502-4c327f3a897d
Bende bu keylere güvenmemeye başladım nedense ama Microsoft kendi ürünün alınması için böyle söylüyorda olabilir.

merhabalar windows 10 pro lisans key almak istiyorum güvenilir veya daha önce aldığınız bir site var mı
aga yıl olmus 2020 hala win10a para veren var mı? :D kmspicoyu araştır derim. Orjinal lisanslı yapıyor win10u. Bazıları virüslü olabiliyor, istersen e mail ver programı atayım. Ben pcyi öyle kurdum

Güvenilir ama elde edilişi yasal değil, çoğunluğu çalıntı ve korsan yolla klonlama yapılmış keyler.
Fakat orijinaller, illegal ama sana bana etki eden bir şey olmuyor.
Kmspico falan kullanarak yapıldığını düşünüyorum kmspico ücretsiz lisans etkinleştirmeye yarıyor lisansı etkinleştiriyorsun etkinleştirmesine ama arkada bir ton virüs çalışıyor.

şu siteden office uygulamaları ve windows 10 aldım hiç bir sorun olmadı. windows 5 dk içinde maile gönderildi. office uygulmaları için yarım saat bekledim ama

Eğer lisans alacaksan en güvenilir olan adres olan Microsoft store'den almalısın lisansı.

Geri