Fortnite drop sorunu

oyun sdd de yuklu ama
SSD'i benchmark'a sokup değerleri atar mısınız?

SSD'i benchmark'a sokup değerleri atar mısınız?
ındırdıgım herseyde sıkıstırılmıs klasor dıyor acamıyorum

oyun sdd de yuklu ama
Benimde SSD de yüklüydü drop azaldı ama malesef HDD de tutmak zorundayım :( değişime yollayacağım ekran kartını cw var diye vazgeçtim bugün ama sadece fortnite ta FPS drop var acaba ekran kartında problem mi var diyorum ve den kaynaklı veya kronik sorunlu bir ekran kartı valorantta hiç drop vs yok mesela

Fortnite da oyun fatihinde de fps droplar giriyodu canlı yayında,
Sorun yaşayan bir kaç kişi daha var, sanırım oyundan kaynaklı.

Benimde SSD de yüklüydü drop azaldı ama malesef HDD de tutmak zorundayım :( değişime yollayacağım ekran kartını cw var diye vazgeçtim bugün ama sadece fortnite ta FPS drop var acaba ekran kartında problem mi var diyorum ve den kaynaklı veya kronik sorunlu bir ekran kartı valorantta hiç drop vs yok mesela
ben de valorantta denıyecegım pc yı. fortnıte da olmaması gerekrn dropları yasıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende ızlıyorum oyun fatıhı onun ayarları yuksekte yemesı normal ama o da eskıden drop yemıyordu tuhaf yanı

Değişim istemem ekran kartında sizce mantıklı mı ne düşünüyorsunuz sadece cw var çok ses çıkarmıyor pek kafama takmıyorum o sorunu yeni kart gelse de onda da çıkabilir olarak görüyorum ama fortnite ta ki FPS drop acaba ekran kartında sorun mu var dedirtiyor resmen

Değişim istemem ekran kartında sizce mantıklı mı ne düşünüyorsunuz sadece cw var çok ses çıkarmıyor pek kafama takmıyorum o sorunu yeni kart gelse de onda da çıkabilir olarak görüyorum ama fortnite ta ki FPS drop acaba ekran kartında sorun mu var dedirtiyor resmen
dıger oyunlarda da drop oluyormu ?
cw ne bılmıyorum da

dıger oyunlarda da drop oluyormu ?
cw ne bılmıyorum da
Ekran kartindan vizzz diye bir ses çıkıyor okadar galiba bobin sarımı ile alakalı diğer oyunlarda FPS drop görmedim şu ana kadar

Ekran kartindan vizzz diye bir ses çıkıyor okadar galiba bobin sarımı ile alakalı diğer oyunlarda FPS drop görmedim şu ana kadar
ben valorant ındırecegım aksam bakayım onda da olucak mı drop olmazsa bence fortnıte ıle alakalı cunku fortnıte her sezon sonu ve bası droplar cogalıyor bence ımzamdakı sıstem ıle drop yememem lazım

ben valorant ındırecegım aksam bakayım onda da olucak mı drop olmazsa bence fortnıte ıle alakalı cunku fortnıte her sezon sonu ve bası droplar cogalıyor bence ımzamdakı sıstem ıle drop yememem lazım
Yani benim de yememem lazım HDD yepyeni Seagate barracuda bı ekran kartı beni üzdü umarım oyunla alakalıdır ekran kartından değildir problem

Yani benim de yemem lazım HDD yepyeni Seagate barracuda bı ekran kartı beni üzdü umarım oyunla alakalıdır ekran kartından değildir problem
senın fpsen kactan kaca dusuyor benım 240 dan 30 a dusuyor 9 gormustum bı ara

Geri