İşlemcime oc yaptım ve PC açılmıyo

İşlemcinde bir sıkıntı yok demekki dediğin gibi anakarta dokunduysan statik alma ihtimali var bu durumda ne yapacağıni tam hatırlamıyorum. Gpu yu başka bi PC de dene, çalışırsa belli ki anakart statik elektrik almış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha hatırladım fişten çek biraz basılı tut Power tuşuna 30-40sn elektriği boşalt sonra tekrar dene açmayı.
Denedim ama 30 saniye değil bi deniyim

İşlemcinde bir sıkıntı yok demekki dediğin gibi anakarta dokunduysan statik alma ihtimali var bu durumda ne yapacağıni tam hatırlamıyorum. Gpu yu başka bi PC de dene, çalışırsa belli ki anakart statik elektrik almış.

Ha hatırladım fişten çek biraz basılı tut Power tuşuna 30-40sn elektriği boşalt sonra tekrar dene açmayı.
Olmadı

Denedim ama 30 saniye değil bi deniyim

Olmadı
İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım, anakart yanmış olmasın :D işlemci de sorun yok gpu da sorun olsa bile fanlari etkilemez, fanlar dönmüyor diyosun. Ram lerde sorun olsa o da fanlari etkilemez.

İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım, anakart yanmış olmasın :D işlemci de sorun yok gpu da sorun olsa bile fanlari etkilemez, fanlar dönmüyor diyosun. Ram lerde sorun olsa o da fanlari etkilemez.
Biri bi video attı onda işlemcinin gücünü kestiğinde fanlar dönüyosa işlemcide sıkıntı olabilir diyodu

Ben en iyisi yarın bilgisayarcıya götüriyim

Bendede aynısı olmuştu PSU yu arkasından kapatıp fişi çekip anakarttaki o pinlere tornavida değdirmiştim düzelmişti

hocam bu arada bi kontrol ettim de bu makine max 3.6 ghz çıkan bişi sen niye epicleştin ki
fazla yükselmişin
Çok rahat 4 GHz'e çıkabilir ki bu işlemci stok soğutucusuyla. En kötü 3.9 falan olur. Arkadaş fazla yükselmemiş bence.

Çok rahat 4 GHz'e çıkabilir ki bu işlemci stok soğutucusuyla. En kötü 3.9 falan olur. Arkadaş fazla yükselmemiş bence.
verilen değer 3.6 ghz max boost clock AMD tarafında
daha yüksek oc ler extreme overclock
ve herhangi bir arızada garanti kapsamında da değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,928
Son üye
poyyilmaz