Gigabyte GTX 1669 Super 6GB Sıkıntılı mı ?

Rozrect

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar Bir Duyum Aldım

Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER OC

Sıkıntılı Fanlarında Bozukluk, Yazılımsal Sorunları vb vb Var Diye Duyumlar Aldım Doğru mu Bilen Var mı ?

1660S sıkıntısız ama WindForce ise ısınma sorunu olabilir o yüzden Galax - Zotac - Inno3D gibi markalardan almanı öneririm.

Sıkıntılı Fanlarında Bozukluk, Yazılımsal Sorunları vb vb Var Diye Duyumlar Aldım Doğru mu Bilen Var mı ?
Windforce modeli ise yazılımsal sorunlar harici olabilir bütçe nedir? Inno3D 1660 Super öneririm

aga ben gigabyte olanı aldım mediamarkta ki bir çalışan adam gigabytın 1660 superleri sıkıntılı falan dedi doğru mu bilemedim

başka marka al?

Adam duyumunun doğru olup olmadığını soruyor sen başka marka al???? diyorsun gerçekten bazen şaşırtıyor forumdaki arkadaşlar...
evet sürpriz birisiyimdir
almış bu arada duyumu sormuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga yorumlarda aldım diyorum tekrar naasıl alabilirim
görmedim kardeş kusura bakma
e benchmark test yap
ısınma vesaire sorunu varmı bak

evet sürpriz birisiyimdir
almış bu arada duyumu sormuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görmedim kardeş kusura bakma
e benchmark test yap
ısınma vesaire sorunu varmı bak
Ürünü satın almış birisine başka marka al demek gayet mantıklı zaten. Ayrıca duyumun doğru olup olmamasına hiç bakmıyorsun ve direk başka al diyip harika bir çözüm üretiyorsun tebrik etmek gerek.
"+Doktor hızlı kalkınca başım dönüyor
-Hızlı kalkma o zaman..."

Ürünü satın almış birisine başka marka al demek gayet mantıklı zaten. Ayrıca duyumun doğru olup olmamasına hiç bakmıyorsun ve direk başka al diyip harika bir çözüm üretiyorsun tebrik etmek gerek.
"+Doktor hızlı kalkınca başım dönüyor
-Hızlı kalkma o zaman..."
örnek güzelmiş güldüm
eğer konuyu hala takip ediyosan birincisi bı sadece bana odaklanmadığını gösterir ikincisi de görmediğimi konu sahibine ilettim bir öneride de bulundum tamammı güzel kardeşim benim
tebriğin için de minnettarım
iyi geceler...

örnek güzelmiş güldüm
eğer konuyu hala takip ediyosan birincisi bı sadece bana odaklanmadığını gösterir ikincisi de görmediğimi konu sahibine ilettim bir öneride de bulundum tamammı güzel kardeşim benim
tebriğin için de minnettarım
iyi geceler...
Yazdığım anda önerin orada yoktu. Rica ederim. İyi geceler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,219
Üyeler
187,472
Son üye
frell
Geri