Windforce modeli ise yazılımsal sorunlar harici olabilir bütçe nedir? Inno3D 1660 Super öneririmArkadaşlar Bir Duyum Aldım
Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER OC
Sıkıntılı Fanlarında Bozukluk, Yazılımsal Sorunları vb vb Var Diye Duyumlar Aldım Doğru mu Bilen Var mı ?
başka marka al?Arkadaşlar Bir Duyum Aldım
Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER OC
Sıkıntılı Fanlarında Bozukluk, Yazılımsal Sorunları vb vb Var Diye Duyumlar Aldım Doğru mu Bilen Var mı ?
Adam duyumunun doğru olup olmadığını soruyor sen başka marka al???? diyorsun gerçekten bazen şaşırtıyor forumdaki arkadaşlar...başka marka al?
aga yorumlarda aldım diyorum tekrar naasıl alabilirimbaşka marka al?
evet sürpriz birisiyimdirAdam duyumunun doğru olup olmadığını soruyor sen başka marka al???? diyorsun gerçekten bazen şaşırtıyor forumdaki arkadaşlar...
görmedim kardeş kusura bakmaaga yorumlarda aldım diyorum tekrar naasıl alabilirim
Ürünü satın almış birisine başka marka al demek gayet mantıklı zaten. Ayrıca duyumun doğru olup olmamasına hiç bakmıyorsun ve direk başka al diyip harika bir çözüm üretiyorsun tebrik etmek gerek.evet sürpriz birisiyimdir
almış bu arada duyumu sormuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görmedim kardeş kusura bakma
e benchmark test yap
ısınma vesaire sorunu varmı bak
örnek güzelmiş güldümÜrünü satın almış birisine başka marka al demek gayet mantıklı zaten. Ayrıca duyumun doğru olup olmamasına hiç bakmıyorsun ve direk başka al diyip harika bir çözüm üretiyorsun tebrik etmek gerek.
"+Doktor hızlı kalkınca başım dönüyor
-Hızlı kalkma o zaman..."
Yazdığım anda önerin orada yoktu. Rica ederim. İyi geceler.örnek güzelmiş güldüm
eğer konuyu hala takip ediyosan birincisi bı sadece bana odaklanmadığını gösterir ikincisi de görmediğimi konu sahibine ilettim bir öneride de bulundum tamammı güzel kardeşim benim
tebriğin için de minnettarım
iyi geceler...
olabilir benim int yavaş gelmemiş olabilir kusura bakmaYazdığım anda önerin orada yoktu. Rica ederim. İyi geceler.