Ramilllllllll
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
sorum:gigabyte b450m s2h ryzen 4 cu nesili desteklermi
APU lar desteklenir mi belli değil ama CPU desteklenecek tabii ne kadar yetecek gücü bilemiyorum. Belki de 5nm mimarisi ile CPU larda tasarrufa falan gidilmiştir belki de 4700 ü bile rahatlıkla besleyebilir...Destekler ama hangilerini? Şu an bile 3600'den sonrasında sıkıntı yaşanıyor diyemem ama sağlıklı olmaz. 4. Nesil APU'ları destekler büyük ihtimalle.
5mm ne AMD ne yapıyorsun!? Şu an çok bilgi yok olmaması da gayet normal, GPU tarafında tokatlanıp tokatlanıp Intel'i dövüyor, anlamadım bu rekabeti.APU lar desteklenir mi belli değil ama CPU desteklenecek tabii ne kadar yetecek gücü bilemiyorum. Belki de 5nm mimarisi ile CPU larda tasarrufa falan gidilmiştir belki de 4700 ü bile rahatlıkla besleyebilir...
Benim de merak ettigim olay şu size de sorıyımDestekler ama hangilerini? Şu an bile 3600'den sonrasında sıkıntı yaşanıyor diyemem ama sağlıklı olmaz. 4. Nesil APU'ları destekler büyük ihtimalle.
Dostum 2 jenarasyon önceki anakarttan çok bir beklentin olmasın zaten, intel her serisinde anakart değiştiriyor diyebilirizBenim de merak ettigim olay şu size de sorıyım
B450 anakart genellikle 3700x i kaldıramıyor 4.nesil i nasıl kaldıracak ?