Sadık Ahmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Asus Vp249qgr gsyns özelliği var mı önem arz eden bir özellik olsugunu düşünüyorum gsyns yoksa almayacağım sanırım
Sence almak mantıklı mı risk almak da pek istemiyorum alternatif rampage 244 flash olarak ona dönebilirimAdaptive Sync yazıyor kendi sitesinde, büyük bir ihtimalle açarsın.
Ama yine de garanti vermeyeyim, aldıktan sonra G-SYNC Pendulum Demo testi yap, eğer kırıla kırıla ilerliyorsa açılmamış veya açılmış ise çalışmıyor demektir.
Hocam bilmediğimden soruyorum gsync nedir ne işe yarıyorAdaptive Sync yazıyor kendi sitesinde, büyük bir ihtimalle açarsın.
Ama yine de garanti vermeyeyim, aldıktan sonra G-SYNC Pendulum Demo testi yap, eğer kırıla kırıla ilerliyorsa açılmamış veya açılmış ise çalışmıyor demektir.
Titanium biri olarak bilgine güveniyorum sence gsyns önemli mi oyun oynayacağım çünkü bana önemli gibi geliyorAdaptive Sync yazıyor kendi sitesinde, büyük bir ihtimalle açarsın.
Dostum aşırı da korkmaya gerek yok, Adaptive Sync yazmışlar sitesine, açarsın.Sence almak mantıklı mı risk almak da pek istemiyorum alternatif rampage 244 flash olarak ona dönebilirim
Yüksek veya düşük FPS'in yüzünden oluşabilecek kırılmaları önlüyor.Hocam bilmediğimden soruyorum gsync nedir ne işe yarıyor
VP 249QGR Gayet iyi. Donanım kısmında Rampage'e bulaşmayın.Sence almak mantıklı mı risk almak da pek istemiyorum alternatif rampage 244 flash olarak ona dönebilirim
İade işleri de sıkıntı be abi nasıl yapsak rampage monitör de ak akçede en çok satılan 4. Monitör ya da bence ben gaming gecesini bekleyeyim en iyisi o zaman monitör gelirse tekrardan danısırım size çok teşekkürlerDostum aşırı da korkmaya gerek yok, Adaptive Sync yazmışlar sitesine, açarsın.
Baktın aldıktan sonra çalışmıyor, iade etme hakkına sahipsin.
Yüksek veya düşük FPS'in yüzünden oluşabilecek kırılmaları önlüyor.