Ozan GÜNER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 400
275 TL lik cüzdana sahibim bannerlord a çok yükseliyorum önerebileceğiniz oyun 275 tl ye kadar veya bannerlord (150tl) + geriye kalan parayla bir oyun önerir misiniz
Hangi tür oyunlardan hoşlanıyorsunuz?275 TL lik cüzdana sahibim bannerlord a çok yükseliyorum önerebileceğiniz oyun 275 TL ye kadar veya bannerlord (150tl) + geriye kalan parayla bir oyun önerir misiniz
Genellikle ortaçağ veya Orta Dünya Savaş oyunları mount and blade, bannerlord, for honnor gibi veya hikayesi derin oyunun içerisine çeken oyunlar ( the walking dead telltale games life is strange gibi)Hangi tür oyunlardan hoşlanıyorsunuz?
Vallahi bu konuda galiba yardım edemeyeceğim o tür oyunlardan anlamıyorum bildiğim bir Mortal Blade Warband var. Özür dilerim efendim.Genellikle ortaçağ veya Orta Dünya Savaş oyunları mount and blade, bannerlord, for honnor gibi veya hikayesi derin oyunun içerisine çeken oyunlar ( the walking dead telltale games life is strange gibi)
Hocam üstte yazdığıma bakın mutlaka gerçi bu tarz oyunlar seviyorsanız o oyunu kesin oynadığınızı düşünüyorumGenellikle ortaçağ veya Orta Dünya Savaş oyunları mount and blade, bannerlord, for honnor gibi veya hikayesi derin oyunun içerisine çeken oyunlar ( the walking dead telltale games life is strange gibi)
Hocam eski pc 2009 modeldi maalesef oynayamadım izlemedim bile hatta mb warband a yetiyordu sistem şuanda yeni dizdim ve oyun açlığım var herşeye saldırcam sanırsamHocam üstte yazdığıma bakın mutlaka gerçi bu tarz oyunlar seviyorsanız o oyunu kesin oynadığınızı düşünüyorum
Yıllarca oynadim söndürdüm o oyunuVallahi bu konuda galiba yardım edemeyeceğim o tür oyunlardan anlamıyorum bildiğim bir Mortal Blade Warband var. Özür dilerim efendim.
Witcher 3’ü mutlaka oynayın o zamanHocam eski PC 2009 modeldi maalesef oynayamadım izlemedim bile hatta mb warband a yetiyordu sistem şuanda yeni dizdim ve oyun açlığım var herşeye saldırcam sanırsam![]()
olum ben sıkıldım bea sevmedim.