Yardım Hangi interneti almalıyım

(Can)

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
İnternetimi değiştirmek istiyorum, şuanda Türktelekom kullanıyorum faturası fazla gelmeye başladı. Bana yardımcı olabilirmisiniz net'lerle ilgili hiçbir fikrim yok altyapım varmı yokmu bilmiyorum bana önerebileceğiniz bi internet varmı 100tl ve altı fiatlı. (net önerenler; indirme, yükleme, ping ve fiyatını yazarmısınız)

Son düzenleme:
Kablonet varsa direk geç.

Komşularını dolaş, kim ne internet kullanıyor ve memnun mu diye.

YAPA altyapın varsa Türknet'e, Kablonet altyapın varsa Kablonet'e, bunlar yok ise Netspeed'e geç.

İnternet üzerinden veya müşteri hizmetlerini arayarak alt yapını sorgulatabilirsin.
daha sonra bütçene göre uygun paketi araştırıp alabilirsin.
Önerim Türknet'e bakman

kablonet veya superonline tavsiye ederim ama superonline fiyatı bi tık fazla oluyor

Eğer 20 tl daha fazla verirsen Turkcel Superonline geç. Hem alt yapıya gerek yok tek bir kablo ile güç kablosu ile çalışıyor alt yapıya gerek yok bir gere giderken yanında bile götürebiliyorsun. Çoğu yayıncılarda bu interneti kullanıyorlar. ?

İnternetimi değiştirmek istiyorum, şuanda Türktelekom kullanıyorum faturası fazla gelmeye başladı. Bana yardımcı olabilirmisiniz net, lerle ilgili hiçbir fikrim yok altyapım varmı yokmu bilmiyorum ban önerebileceğiniz bi internet varmı 100tl ve altı fiatlı.
Türknet.

Altyapıya bağlı eğer altyapın fiber varsa değişir yoksa değişir

ufak bir araştırmayla alt yapın olup olmadını öğrenebilrisin. mahallendeki internet kullanıcılarına sorup hangi internet daha iyi öğrenebilrisin

Turkcell Superonline'da bağlantı sorunu, kopukluk felan yaşamazsın. Hatta Türkiye'nin en iyi müşteri hizmetlerine sahip şirketi. Şu an en ucuz tarifelerinin 85 TL olduğunu biliyorum. Önerimdir kaliteli bir internet hizmeti sunuyorlar. Fiyat cazip olsun istersen de altyapının kabul ettiği en iyi interneti sunan Turknet var. Onlar modem vermiyorlar, kablo kurulum felan yapmıyorlar. Sadece internet servisi veriyorlar ve ücretide sabit 76 TL. Bunlardan başka iyi diyebileceğim yok açıkcası.

11 yıl Türk telekom kullandıktan sonra 2 yıl önce Türknet’e geçtim. Gayet memnunum. 76 TL’ye 35 mbit internet veriyor, 31-32 mbit değerlerini görüyorum. Türknetin kendi alt yapısı olmayan yerlerde -ki çoğu yerde yok- 100 mbite kadar Türk telekom alt yapısının desteklediği en yüksek hızı 10 TL farkla veriyor. Online oyunlar için ping değerleri açısından da sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,383
Üyeler
186,734
Son üye
Barbarossa34
Geri