GTX 1080 + Ryzen 7 3700x için 500 +80 PSU YETERLİ Mİ

resqperz

80+
Reaksiyon skoru
35
GTX 1080 + Ryzen 7 3700x için elimde olan 500 + 80 PSU yeterli olur mu ? en uygun kaça bulabilirim beni üzmeyecek bir PSU ?

sharkon 550 wat psu var onu alabilirsiniz 400 tl falan o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar kusura bakmayın bilgisizimde DARK N10 PRO 5 FANLI kasam bunun içindeki psu değiştirebiliyor dimi ? ve 500 + 80 sertifakalı diye biliyordum. ama psunun üzerinden yazmıyor değerler başka türlü nasıl öğrenebilirim bilmiyorum kutusu elimde yok şuan

arkadaşlar kusura bakmayın bilgisizimde DARK N10 PRO 5 FANLI kasam bunun içindeki PSU değiştirebiliyor dimi ? ve 500 + 80 sertifakalı diye biliyordum. ama psunun üzerinden yazmıyor değerler başka türlü nasıl öğrenebilirim bilmiyorum kutusu elimde yok şuan
Kasayı açıp güç kaynağının fotoğrafını çekip atabilir misin ? O zaman kesin bir şey söyleyebiliriz.

Yani tabii ki de sistem 500W güç çekmeyecektir ama böyle bir sisteme benim şahsi görüşüm 600W aşağısı alınmamasıdır.

arkadaşlar kusura bakmayın bilgisizimde DARK N10 PRO 5 FANLI kasam bunun içindeki PSU değiştirebiliyor dimi ? ve 500 + 80 sertifakalı diye biliyordum. ama psunun üzerinden yazmıyor değerler başka türlü nasıl öğrenebilirim bilmiyorum kutusu elimde yok şuan
Eğer PSU Dark ise yetmesi imkansız.

Dostum şuradan hesaplar mısın

Maksimum watt gereksiniminiz

• 465
yanlış yapmadıysam bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer PSU Dark ise yetmesi imkansız.
olabilir yazı yazmıyor üstünde zaten teknobiyotik almıştım kaliteli vermiyorlar zaten öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,508
Üyeler
185,752
Son üye
ONDER BABA
Geri