GTX 1080 + Ryzen 7 3700x için 500 +80 PSU YETERLİ Mİ

resqperz

80+
Reaksiyon skoru
35
GTX 1080 + Ryzen 7 3700x için elimde olan 500 + 80 PSU yeterli olur mu ? en uygun kaça bulabilirim beni üzmeyecek bir PSU ?

sharkon 550 wat psu var onu alabilirsiniz 400 tl falan o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar kusura bakmayın bilgisizimde DARK N10 PRO 5 FANLI kasam bunun içindeki psu değiştirebiliyor dimi ? ve 500 + 80 sertifakalı diye biliyordum. ama psunun üzerinden yazmıyor değerler başka türlü nasıl öğrenebilirim bilmiyorum kutusu elimde yok şuan

arkadaşlar kusura bakmayın bilgisizimde DARK N10 PRO 5 FANLI kasam bunun içindeki PSU değiştirebiliyor dimi ? ve 500 + 80 sertifakalı diye biliyordum. ama psunun üzerinden yazmıyor değerler başka türlü nasıl öğrenebilirim bilmiyorum kutusu elimde yok şuan
Kasayı açıp güç kaynağının fotoğrafını çekip atabilir misin ? O zaman kesin bir şey söyleyebiliriz.

Yani tabii ki de sistem 500W güç çekmeyecektir ama böyle bir sisteme benim şahsi görüşüm 600W aşağısı alınmamasıdır.

arkadaşlar kusura bakmayın bilgisizimde DARK N10 PRO 5 FANLI kasam bunun içindeki PSU değiştirebiliyor dimi ? ve 500 + 80 sertifakalı diye biliyordum. ama psunun üzerinden yazmıyor değerler başka türlü nasıl öğrenebilirim bilmiyorum kutusu elimde yok şuan
Eğer PSU Dark ise yetmesi imkansız.

Dostum şuradan hesaplar mısın

Maksimum watt gereksiniminiz

• 465
yanlış yapmadıysam bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer PSU Dark ise yetmesi imkansız.
olabilir yazı yazmıyor üstünde zaten teknobiyotik almıştım kaliteli vermiyorlar zaten öyle

Geri