Kasayı açıp güç kaynağının fotoğrafını çekip atabilir misin ? O zaman kesin bir şey söyleyebiliriz.arkadaşlar kusura bakmayın bilgisizimde DARK N10 PRO 5 FANLI kasam bunun içindeki PSU değiştirebiliyor dimi ? ve 500 + 80 sertifakalı diye biliyordum. ama psunun üzerinden yazmıyor değerler başka türlü nasıl öğrenebilirim bilmiyorum kutusu elimde yok şuan
bilgilendirmelerin için teşekkür ederim üstad.FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W 80+ 120mm Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu yetecektir.
Eğer PSU Dark ise yetmesi imkansız.arkadaşlar kusura bakmayın bilgisizimde DARK N10 PRO 5 FANLI kasam bunun içindeki PSU değiştirebiliyor dimi ? ve 500 + 80 sertifakalı diye biliyordum. ama psunun üzerinden yazmıyor değerler başka türlü nasıl öğrenebilirim bilmiyorum kutusu elimde yok şuan
Dostum şuradan hesaplar mısınPower Supply calculator - calc for silent PSUs from be quiet!
be quiet! is a premium brand manufacturer of power supplies, cases and cooling solutions for your desktop PC.www.bequiet.com
olabilir yazı yazmıyor üstünde zaten teknobiyotik almıştım kaliteli vermiyorlar zaten öyleEğer PSU Dark ise yetmesi imkansız.
500W öneriliyor dostum o site de ama overclock ve usb 3.2 Gen 2 dahil olduğu haldeMaksimum watt gereksiniminiz
yanlış yapmadıysam bu
- 465