GTX 1080 + Ryzen 7 3700x için 500 +80 PSU YETERLİ Mİ

Maksimum watt gereksiniminiz

• 465
yanlış yapmadıysam bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir yazı yazmıyor üstünde zaten teknobiyotik almıştım kaliteli vermiyorlar zaten öyle
Teknobiyotik ile alakası yok, PSU kötü.

Maksimum watt gereksiniminiz

• 465
yanlış yapmadıysam bu
GTX 1080 için 500W'lık bir güç kaynağı yeter zaten, o konuda sıkıntın olmasın.
Önemli olan senin güç kaynağın kaliteli bir 500W'mı ? Kalitesiz olursa 500W olması bir şeyi ifade etmez. 12V kanalını bilmemiz gerekiyor. Bunun için de bize ya modelini söylemen gerekiyor ya da fotoğrafını çekip bize atman gerekiyor.

Dediğim gibi böyle yazmanız hiç bir şeyi değiştirmiyor. Güç kaynağının üzerindeki etiketi görüp 12V kanalını hesaplamamız gerekiyor.
Aksi takdirde yanlış bilgi verebiliriz.
2. el aliyim yeni birtane ne önerebilirsin üstad

Dostum 80+'ın hiçbir önemi yok, önemli olan 12V kanalından kaç W verdiği ve PSU'un kalitesi.
psunun üzerinde etiket yada herhangi bir sembol yok malesef

Dediğim gibi böyle yazmanız hiç bir şeyi değiştirmiyor. Güç kaynağının üzerindeki etiketi görüp 12V kanalını hesaplamamız gerekiyor.
Aksi takdirde yanlış bilgi verebiliriz.
özelden soru sorabilirmiyim sana bir şey danışıcamda.

2. el aliyim yeni birtane ne önerebilirsin üstad
Elindeki yeterliyse almana gerek yok.
En berbat güç kaynağının bile yanına o etiketi yapıştırmaları şart. Yoksa güç kaynağının satışına izin verilmez.
Kasada takılıysa kasayı aç ve güç kaynağını çek. Bahsettiğim etiket kırmızı kare içerisindeki bölge.
asdasdassdfg.png

özelden soru sorabilirmiyim sana bir şey danışıcamda.
Buradan sorabilirsin :) İleride birisi aynı sorunu yaşayıp buraya geldiğinde o da bilgi edinmiş olabilir.
Ama illa özelden sormak istiyorum dersen sorabilirsin tabi.

En berbat güç kaynağının bile yanına o etiketi yapıştırmaları şart. Yoksa güç kaynağının satışına izin verilmez.
Kasada takılıysa kasayı aç ve güç kaynağını çek. Bahsettiğim etiket kırmızı kare içerisindeki bölge.Alıntıyı görüntüle

Buradan sorabilirsin :) İleride birisi aynı sorunu yaşayıp buraya geldiğinde o da bilgi edinmiş olabilir.
özelden ilettim.

Kasada takılıysa kasayı aç ve güç kaynağını çek. Bahsettiğim etiket kırmızı kare içerisindeki bölge.Alıntıyı görüntüle

Ekler

• IMG_20200828_005426.jpg
    IMG_20200828_005426.jpg
    1 MB · Hit: 44
  • IMG_20200828_005352.jpg
    IMG_20200828_005352.jpg
    1.5 MB · Hit: 43
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular