Güzel Hikayeli Oyun önerisi

CoderF

80+
Reaksiyon skoru
20
Elimde witcher 2 bulunuyor indirdim oynamayı denedim ama laptop kaldırmadı:( kasıyor witcher oynamak çok isterdim ama işte .sistem özellikleri ryzen5 3500u 8gb ram ve radeon vega 8 dahili gpu. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Elimde witcher 2 bulunuyor indirdim oynamayı denedim ama laptop kaldırmadı:( kasıyor witcher oynamak çok isterdim ama işte .sistem özellikleri ryzen5 3500u 8gb ram ve radeon vega 8 dahili gpu. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Mafia 2 ama kasmaz heralde

bütün ayarları en düşüğe çektim normlade kasmıyor ancak toplu savaşlarda kasıyor :( nasıl düzeltebilirim driver eksikliği mi var yardım ederseniz sevinirim .
Driver Booster vs. bir program kurmadın değil mi?
Grafikleri olabildiğince düşür, grafik biriminin denetim masasından da yüksek performans tercih et.
Güç seçeneklerinden de yüksek performanlı güç planı oluştur.

Witcher 2 optimizasyon problemli
ne yapmam lazım witcher 1 de var mı? yada witcher 3 te? herhangi birini alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver Booster vs. bir program kurmadın değil mi?
Grafikleri olabildiğince düşür, grafik biriminin denetim masasından da yüksek performans tercih et.
Güç seçeneklerinden de yüksek performanlı güç planı oluştur.
herhangi bir driver yüklemedim aldığımdan beri tamam yapıyorum şimdi

herhangi bir driver yüklemedim aldığımdan beri tamam yapıyorum şimdi
Hayır yapma sakın.
Driver booster sistemini bozar.
Yüklediysen format atman gerektiğini belirtecektim.
Yüklemen gereken bir driver bulunmuyor.
Windows hepsini kurar zaten.

Hayır yapma sakın.
Driver booster sistemini bozar.
Yüklediysen format atman gerektiğini belirtecektim.
Yüklemen gereken bir driver bulunmuyor.
Windows hepsini kurar zaten.
yok hocam :) performan ayarlarını yapıcaktım driver yüklemeyeceğim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam birde avast av var siliyim mi? bazıları yavaşlatıyor diyor torrent falan hiç uğraşmam

wiçhır 3 al go brr çoh güzhel bir oyun oynamayanda ne bilimh
not:asla witcher 3 oynamadım Skyrim qraldır

Skyrim ve Tomb raider oynayabilirsin.

Geri