Elimde witcher 2 bulunuyor indirdim oynamayı denedim ama laptop kaldırmadı kasıyor witcher oynamak çok isterdim ama işte .sistem özellikleri ryzen5 3500u 8gb ram ve radeon vega 8 dahili gpu. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Mafia 2 ama kasmaz heraldeElimde witcher 2 bulunuyor indirdim oynamayı denedim ama laptop kaldırmadı kasıyor witcher oynamak çok isterdim ama işte .sistem özellikleri ryzen5 3500u 8gb ram ve radeon vega 8 dahili gpu. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Witcher 3'de bile 30Fps alıyor.Vega 8 Witcher 2'yi çok rahat oynatmalı emin misin kastığına?
bütün ayarları en düşüğe çektim normlade kasmıyor ancak toplu savaşlarda kasıyor nasıl düzeltebilirim driver eksikliği mi var yardım ederseniz sevinirim .Vega 8 Witcher 2'yi çok rahat oynatmalı emin misin kastığına?
Witcher 2 optimizasyon problemliVega 8 Witcher 2'yi çok rahat oynatmalı emin misin kastığına?
Driver Booster vs. bir program kurmadın değil mi?bütün ayarları en düşüğe çektim normlade kasmıyor ancak toplu savaşlarda kasıyor nasıl düzeltebilirim driver eksikliği mi var yardım ederseniz sevinirim .
ne yapmam lazım witcher 1 de var mı? yada witcher 3 te? herhangi birini alabilirimWitcher 2 optimizasyon problemli
herhangi bir driver yüklemedim aldığımdan beri tamam yapıyorum şimdiDriver Booster vs. bir program kurmadın değil mi?
Grafikleri olabildiğince düşür, grafik biriminin denetim masasından da yüksek performans tercih et.
Güç seçeneklerinden de yüksek performanlı güç planı oluştur.
Hayır yapma sakın.herhangi bir driver yüklemedim aldığımdan beri tamam yapıyorum şimdi
yok hocam performan ayarlarını yapıcaktım driver yüklemeyeceğimHayır yapma sakın.
Driver booster sistemini bozar.
Yüklediysen format atman gerektiğini belirtecektim.
Yüklemen gereken bir driver bulunmuyor.
Windows hepsini kurar zaten.
Skyrim ve Tomb raider oynayabilirsin.Elimde witcher 2 bulunuyor indirdim oynamayı denedim ama laptop kaldırmadı kasıyor witcher oynamak çok isterdim ama işte .sistem özellikleri ryzen5 3500u 8gb ram ve radeon vega 8 dahili gpu. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler