firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
- Reaksiyon skoru
- 43,580
Bu kulaklık nasıldır alınır mı?
İndirimlerde 280 liraya kadar iniyor o fiyata alınır ama indirimsiz fiyatına yakın drop plus varken alınmazBu kulaklık nasıldır alınır mı?
Rampage istemiyorum ya bu fiyat bandında steelseries hyperx logitech o markalardan önerirmisnizBüççeyi biraz arttırıp drop plus öneririm.
Fiyatını asla hak etmiyor, o fiyatlara bunu öneririm.
![]()
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Büççeyi biraz arttırıp drop plus öneririm.
Razer Kraken kablolu nasıldır ?300tl üstü vermeyin eski kulakliğımdı. Drop Plus alın
Önermem. Kraken T.E. olsa alınır ama o pek iyi değil, Drop Plus gayet iyiRazer Kraken kablolu nasıldır ?
önermem.Razer Kraken kablolu nasıldır ?
Peki bu ikisinden hangisiÖnermem. Kraken T.E. olsa alınır ama o pek iyi değil, Drop Plus gayet iyi
önermem.
Hocam Drop Plus hepsini ezerPeki bu ikisinden hangisi
Steelseries arctis 1
Logitech G332 ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral neden drop plus dışında bütün seçenekleri değerlendiriyorsun marka ön yargısını bırakmalısınız artıkPeki bu ikisinden hangisi
Steelseries arctis 1
Logitech G332 ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ön yargı değil ya şuan rampage kullanıyorum sorayım dedim alırsamKral neden drop plus dışında bütün seçenekleri değerlendiriyorsun marka ön yargısını bırakmalısınız artık