FındıkSever52
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
arkadaşlar 3 k bütçe var kablosuz gaming kulaklık lazım öneri varmı atk mercury corsair hs65 alınır mı?
Ona bakmıştım ama kronik kırılma sorunu olduğunu söylüyorlar kulaklığın üst kısmındamchose v9 pro
yanlışın olmasın o atk mercury deOna bakmıştım ama kronik kırılma sorunu olduğunu söylüyorlar kulaklığın üst kısmında
peki tavsiyen için teşekkür ederim mouse ve klavyeyi mchose alacaktım gg tr den kulaklığıda ordan almış olurum saolyanlışın olmasın o atk mercury de
dostum bir şey daha sorcam.Gamepower yeni kablosuz kulaklık çıkarmış aero ultra diye fiyatıda çok uygun 1200tl alınır mı? senceyanlışın olmasın o atk mercury de
1200tlye alınacak kablosuzdan bir şey beklemedostum bir şey daha sorcam.Gamepower yeni kablosuz kulaklık çıkarmış aero ultra diye fiyatıda çok uygun 1200tl alınır mı? sence
saol1200tlye alınacak kablosuzdan bir şey bekleme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konusuna da yazmışlar leş gibi sürekli ses kesiliyor diye
aldım saolmchose v9 pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
MCHOSE V9 Pro Black Red Gaming Kulaklık
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE V9 Pro Icy White Gaming Kulaklık
Kullandın mı kulaklığı nasıl?aldım saol
kullanamadım itopyadan aldığım pc kasa patlak geldi kargoda sorun çıkarıyorlar iade almayabilirler.☻️Kullandın mı kulaklığı nasıl?
geçmiş olsunkullanamadım itopyadan aldığım pc kasa patlak geldi kargoda sorun çıkarıyorlar iade almayabilirler.☻️
eyvallah saolgeçmiş olsun