Aoc 24g2u ölü piksel

Mehmet Anıl

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,182
almayi dusunuyorum ama ölu piksel garantisi varmi bilmiyorum cikarsa deliririm o kadar para veriyoruz ekranun ortasinds ölü piksel istemez kimse

Çıkarsa iade edersin niye bu kadar sorun ettin ki

almayi dusunuyorum ama ölu piksel garantisi varmi bilmiyorum cikarsa deliririm o kadar para veriyoruz ekranun ortasinds ölü piksel istemez kimse
Çıkan çok kişi var fakat çıkmayan da çok var. Ben kullanıyorum 4 aydır sorunu yok, çok güzel monitör.

Dostum teknoloji şans işi hiçbir satıcı ayıplı ürün satmaz bence, Sinerji'de baya ucuz oradan almanı öneririm. Ölü piksel çıkarsa da ulaşması kolay olur.

Dostum teknoloji şans işi hiçbir satıcı ayıplı ürün satmaz bence, Sinerji'de baya ucuz oradan almanı öneririm. Ölü piksel çıkarsa da ulaşması kolay olur.
Bu ölü pikselin olayı ne çok dert edilcek bir şeymi çıkarsa ne gibi sorunlar oluşturur

işte sıkıntü o garanti disi oluyor bazi monitorlerde yani iade edipmiyor
Bu arada Hepsibuarada, Gittigidiyor, N11 tarzı yerlerden alırsan 14 gün içerisinde koşulsuz iaden var ANCAK
ürünü satarken açıklamasında 2-3 ölü piksel bulunuyor yazarsa iade kabul edilmeyebilir.

Sinerji'den alırsan ölü piksel çıkması durumunda değişim yaparlar. Diğer firmalar da yapar da itopya'ya hiç bulaşma en az bir ay sürer. Zaten monitörün sıfır ölü piksel garantisi var. Öyle bir durumda illa gerekeni yaparlar merak etme.

Geri