- Reaksiyon skoru
- 2,182
almayi dusunuyorum ama ölu piksel garantisi varmi bilmiyorum cikarsa deliririm o kadar para veriyoruz ekranun ortasinds ölü piksel istemez kimse
Çıkan çok kişi var fakat çıkmayan da çok var. Ben kullanıyorum 4 aydır sorunu yok, çok güzel monitör.almayi dusunuyorum ama ölu piksel garantisi varmi bilmiyorum cikarsa deliririm o kadar para veriyoruz ekranun ortasinds ölü piksel istemez kimse
Bu ölü pikselin olayı ne çok dert edilcek bir şeymi çıkarsa ne gibi sorunlar oluştururDostum teknoloji şans işi hiçbir satıcı ayıplı ürün satmaz bence, Sinerji'de baya ucuz oradan almanı öneririm. Ölü piksel çıkarsa da ulaşması kolay olur.
işte sıkıntü o garanti disi oluyor bazi monitorlerde yani iade edipmiyorÇıkarsa iade edersin niye bu kadar sorun ettin ki
Odak sorunun varsa o küçük nokta yüzünden çoğu eli kaybedebilirsin.Bu ölü pikselin olayı ne çok dert edilcek bir şeymi çıkarsa ne gibi sorunlar oluşturur
evet sinir bozucu birseyOdak sorunun varsa o küçük nokta yüzünden çoğu eli kaybedebilirsin.
Bu arada Hepsibuarada, Gittigidiyor, N11 tarzı yerlerden alırsan 14 gün içerisinde koşulsuz iaden var ANCAKişte sıkıntü o garanti disi oluyor bazi monitorlerde yani iade edipmiyor
Sinerji'den alırsan ölü piksel çıkması durumunda değişim yaparlar. Diğer firmalar da yapar da itopya'ya hiç bulaşma en az bir ay sürer. Zaten monitörün sıfır ölü piksel garantisi var. Öyle bir durumda illa gerekeni yaparlar merak etme.almayi dusunuyorum ama ölu piksel garantisi varmi bilmiyorum cikarsa deliririm o kadar para veriyoruz ekranun ortasinds ölü piksel istemez kimse