WD Blue mi Seagate Barracuda mı?

Reaksiyon skoru
25

Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Birde attığım linkteki wd blue standart pc harddiski değilmi? Yoksa farklı mı çünkü sadece açık fotoğrafı var.

Bilmiyorum o dediğiniz farkı ama 2 markada kaliteli olsa da Seagate tercih ederdim, kendim kullanıyorum ve öncedende o markayı kullandım sorun yaşamadım daha.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
İkisi de aynı performans

Bilmiyorum o dediğiniz farkı ama 2 markada kaliteli olsa da Seagate tercih ederdim, kendim kullanıyorum ve öncedende o markayı kullandım sorun yaşamadım daha.
Ses çıkarıyor mu? Birkaç kişi Seagate çok sesli yazmış.

Bence de Seagate almalısın.

Hocam 1tb 7200rpm mi kullanıyorsunuz? Öyle ise crystaldiskmark info'da okuma/yazmasını söyleme şansınız var mıdır?

Hocam 1tb 7200rpm mi kullanıyorsunuz? Öyle ise crystaldiskmark info'da okuma/yazmasını söyleme şansınız var mıdır?
1TB WD Green kullanıyorum, 4 ay önce sattım 2 tane.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama kronik sorunlu SSD'lerden daha sağlam, onlar 100'e düşerken HDD uzun vadede daha iyi oluyor 125-150'di hatırladığım kadarıyla.

Peki arkadaşlar sizce paraya kıyılıp 900 liraya 1 tb ssd alınır mı yoksa harddisk yeterli olacak mıdır? Sistemim ssd de hdd yi sadece oyun ve fotoğraf depolama için kullanacağım.

Geri