- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet aynı zamanda fortnite oynuyorum çok fazla kullanmam gerekiyorBence zowie de çok iyi cs go valo için ise fakat mouseun yan tuşlarını falan kullanıyor musunuz aktif?
Evet aynı zamanda fortnite oynuyorum çok fazla kullanmam gerekiyorBence zowie de çok iyi cs go valo için ise fakat mouseun yan tuşlarını falan kullanıyor musunuz aktif?
Hayır dostum, Sensei Ten'in sensörü daha iyi.Ama csgo ve valorant oyuncusuyum en iyisi bu oyunlar için 710 deniyor
Pardon saçma site değiştirmiş. https://www.rtings.com/mouse/tools/...-rival-710/1746/7139?usage=9804&threshold=0.1 Buyrunuz.Rival 3?
Hayır dostum, Sensei Ten'in sensörü daha iyi.
O zaman zowie önermem. Öyle olmasaydı zowie önerecektim tam o oyunlar için zowie.Evet aynı zamanda fortnite oynuyorum çok fazla kullanmam gerekiyor
Arctis 1 önermem, pek iyi olduğu söylenemez. Bu bütçede Drop Plus alın.Alıntıyı görüntüle
Bu sepet güzel mi acaba?
Rampage almak istemiyorum ne kadar ucuzda olsa kalitesiz malları var arctis 1 yerine ne alabilirim peki?Arctis 1 önermem, pek iyi olduğu söylenemez. Bu bütçede Drop Plus alın.
Dostum bence önyargıyla yaklaşma, Drop Plus o bütçedeki kulaklıkları darmaduman eder.Rampage almak istemiyorum ne kadar ucuzda olsa kalitesiz malları var arctis 1 yerine ne alabilirim peki?
Birazdaha para birikirip arctis 3 alsam peki bu kulaklığın alternatifi var mıdır?Dostum bence önyargıyla yaklaşma, Drop Plus o bütçedeki kulaklıkları darmaduman eder.
Biriktirirsen kulaklık için bütçen ne kadar olur?Birazdaha para birikirip arctis 3 alsam peki bu kulaklığın alternatifi var mıdır?
700-750 civarıBiriktirirsen kulaklık için bütçen ne kadar olur?
Razer Kraken TE öneririm o bütçede. Arctis serisini alma, iyi değil.700-750 civarı