Boşa para harcamaya gerek yok ne kadar büyük bir şirketin olursa olsunşirket muhasebesi buna gelir mi ki![]()
aman aman bi yükseltme yapılmayacak zaten en fazla 32 ram daha alınır o kadaranakart bir sonraki senelerde yükseltilemez ve kullanıcağınız amaca göre değişiklikler yapılması lazım
24 bin lira maksimumbütçeniz nedir tam olarak
ben kendime alsam hiç uğraşmam direk korsan çakarımda malesefBoşa para harcamaya gerek yok ne kadar büyük bir şirketin olursa olsun
işlemci bakımındanaman aman bi yükseltme yapılmayacak zaten en fazla 32 ram daha alınır o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
24 bin lira maksimum
ben kendime alsam hiç uğraşmam direk korsan çakarımda malesef![]()
yani şuanda i7 7700 hq kullanıyorum benim düşünceö 3800x uzun yıllar götürürişlemci bakımından
güzel kardeşim anlıyorum seni bende biliyorum o paraya başka şeylerde ekleyebilirim benim sormak istediğim sistemde uyumsuz bi parça var mıKorsan olsa tamam diyeceğim ama korsan olmuyor işte 5 liraya aldığında. O windowsa vereceğin parayla bir 32 GB ram daha alırsın yapma allah aşına ya windows satın almak nedir
sonuçta 2 nesil tahmini 6 yıl sonra yükseltilemezyani şuanda i7 7700 hq kullanıyorum benim düşünceö 3800x uzun yıllar götürür![]()
kasanın hava akışı kötüyani şuanda i7 7700 hq kullanıyorum benim düşünceö 3800x uzun yıllar götürür
güzel kardeşim anlıyorum seni bende biliyorum o paraya başka şeylerde ekleyebilirim benim sormak istediğim sistemde uyumsuz bi parça var mı
bir de anakart lütfenyani şöyle yapıcaz işlemci soğutucu kasa ve PSU değişse daha iyi olur değil mi