- Katılım
- 20 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 8,752
- Reaksiyon skoru
- 7,551
Okkonularına baktım 15 yaşınday mışsın ve burdan bize abilik taslıyorsun buyur sen eleştir hükumeti madem çok biliyorsun
Okkonularına baktım 15 yaşınday mışsın ve burdan bize abilik taslıyorsun buyur sen eleştir hükumeti madem çok biliyorsun
küçük düşürmek ?Kimseye abilik tasladığım yok. 15 yaşında olup senden daha mantıklı konuştuğumu (tabi yaşını araştırmadım yaşını bilmiyorum) düşünüyorum hiç değilse kimsenin yaşını ifşa edip küçük düşürmeye çalışmıyorum.
Azınlıklara da dağıtıldı ama haklısın.Osmanlı zamanından kalan dış borçlar genç devlet Türkiye cumhuriyeti nin omzuna atıldı, yıllar boyunca bu borcu ödemekten ülke gelişmedi ama bu arkadaşlar tarih bilmeden ülke şöyle kötü böyle kötü diye savunuyor
Benim de zoruma bu gidiyor
Görmeme gerekmi var 1000 odalı en lüks şekilde yapılmış sarayın vergisi bizden çıkıyor.Kral sen gidip gördün mü o adamın altın klozet kullandığını ? O borca giren adamların neredeyse hepsi marka,gösteriş bağımlısı insanlar :/
eee doğruları neden söylemiyorsun madem ona sıkmıyor deme?Dostum sen iyimisin?
Ben genç bir türk evladıyım.
Ülkenin 60 yıl önce kötü olması bizim belirleyicimiz olamaz.
Ortada yanlış bir şey varsa söylemeliyiz.
Eleştirmezsek bizi biz yapan özelliğimiz körelir.
Hocam yol yapmakta övünülecek bir durum yok zaten yapılmasıl gereken birşeyle övünmek yanlış bir düşünceÜLKENİN TİCARETİ; turizmi, ulaşımı herşeyi yollar sayesinde gerçekleşir bu geri kafalı insanlar yolu bir işe yaramıyor sanıyor ama geri kafalı çocuk hepsi madem yol bu kadar basitti neden ecevit abiniz yapmadı neden zamanında yapılmadı bu yolar?
Dostum banane 60 yıl öncesinden ben geçmişe bakıp hayıflanacağıma günümüze bakıp mantıklı kararlar vermeye çalışıyorum.eee doğruları neden söylemiyorsun madem ona sıkmıyor deme?
Osmanlı zamanından kalan dış borçlar genç devlet Türkiye cumhuriyeti nin omzuna atıldığı için faizler ve vergiler arttı maalesef, o yüzden ülke gelişemediHer ülke vergi alır ama her ülke seni donuna kadar soymaz.
Hangi ülkede yüzde 200 vergi var.
Hahaha bu senin yaşantına bağlı madem israfa bu kadar karşısın anana babana söylede israftan kaçınsın alsın sana 1 ev abim güzel güzel oturGörmeme gerekmi var 1000 odalı en lüks şekilde yapılmış sarayın vergisi bizden çıkıyor.
Adam devletin parasıyla israf yapıyor.
Ayrıca sadece insanlar ev sahibi olmak istiyor bu mu gösteriş?
Gerçi maalesef ülkemizin ekonomisi o kadar mükemmelki ev almak bile gösteriş oldu.
küçük düşürmek ?
küçük düşürmedim kimseyi ve benden mantıklı konuştuğunu kanıtla ondan sonra konuşalım ne dersin
yada cs de adam vurmaya devam et
herkes doğruları söylediği için zaten bu haldeyizeee doğruları neden söylemiyorsun madem ona sıkmıyor deme?
Dik duruş... ::::::kardeş ben dedimki Atatürkten sonra gelen en iyi lider Erdoğandır neyi yanlıs bunun gelişmişliğe bak dış politikata izlediğimiz dik duruşa bak yapılan icraata bak hataları var ama gerçekleride var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya seni dinleyemeyeceğim arkadaş
60 yıl öncesi değil Rtenin yapıtgı icraatı neden saymyırsun sadece hatalrını sayıyosnDostum banane 60 yıl öncesinden ben geçmişe bakıp hayıflanacağıma günümüze bakıp mantıklı kararlar vermeye çalışıyorum.