Altyapı için başvuru yöntemi nedir?

Halojey

80+
Reaksiyon skoru
93
Yaşadığım ilçe çokta büyük değil 35mbit VDSL altyapı var ancak ben senelerce kandırılıp 16mbit kullandım ve daha 1 senedir 35mbit kullanıyorum. İsteğim daha iyisini getirtmek Fiber altyapı için (Türk Telekom) ne yapabilirim.
NOT: İlçede Türk Telekom binası yok.

İMZA TOPLA MAHHALLEDEN 30 35 KİŞİ TÜRK TELEKOM KULLANIRIM DERSE İMZA TOPLATP GÖTÜR .İL BİNASINA .(BİLDİĞİM KADARIYLA BÖYLE .

Kanka bak sana önerim Turkcell e geçebilirsen bütçen de yeterse Turkcell superbox al 0 kasma ile herşeyini halledebilirsin

İmza toplama kampanyası en iyi çözüm olur

Konuyu BTK üzerinden yöneteceğini bildir. Ve durumunu BTK üzerinden yönetmen daha iyi, merkez şubeye giderek altyapı sorumlusu ile görüşmemde btk ile problemler yaşadığını söylemişlerdi.Sürekli telefon ile baskını sağla bunu yaparken tabii ki telefonun ucundaki operatöre saygılı olmalısın ve gelip altyapını döşeyemeyeceğini bilerek konuş ki karşındaki insan gerçekten durumunun kötü olduğunu anlasın. Sosyal medya üzerinden düzenli şekilde mention atmaya çalış boş bırakma ;)

Daha öncesinde yeni taşındığım evde altyapı olmaması sebebiyle bu yolları izlemiştim ve 1 yıl süre zarfında binamdaki herkes ümidi kesmişken altyapıyı bağladılar. 1.5 yıldır VDSL olarak internet altyapım var 1 yıla kalmaz Fiber için bu desteği almaya çabalıcam.
İlgili olayı Kocaeli/İzmit'te yaşadım.

Antalya merkezde yaşıyorum. Taşıdığım ev sıfır binaydı ve hiç altyapı yoktu. İnternet ten altyapı başvuru dilekçesi örneği bulup aynısını yazdım. Benimle birlikte taşınan komşum daha önce ttnet abonesiymiş ve bu binaya nakil aldıramamış, oda doldurdu. tt binasında proje servisine dilekçemi verdim. Benim ve komşumun dilekçesini aldılar ve onların sisteminden evimin konumuna baktılar. Bana ttnet başvurusu yapmam gerektiğini söylediler bende yaptım. Daha sonra proje servisi ile görüştüğümde. Dağıtıcıya uzaklığımın 1800 metre olduğunu söylediler, adsl istersem 15 gün içinde bağlanacağını en fazla 8 mgbt alacağımı fakat daha sonra fiber istersem, adsl istediğim için fiber çekmeyeceklerini, fiber istersem 3-6 ay süreceğini ama 100 mb ve üstü alabileceğimi söylediler. Bende oyun oynuyorum diyerek fiber istedim. İlerleyen süreçte cep telefonuma başvuru numaramla alt yapı çalışmamız devam ediyor şeklinde mesajlar geldi. Yaklaşık 3 ay sonra binaya hat girişi yapıldı. Tekrar gidip hangi paketi istediğimi güncelledim ve bir hafta içinde tam bağlantı sağlandı. Şu anda 50 mb fiber kullanıyorum. Size tavsiyem aynı binadan en az iki kişi olun ve başvurun. Sonra proje servisine gidin ve sorun. Samimi birisine denk gelirseniz sizinle güzel ilgilenir. Özellikle oda oyun oynuyor ve sizin dilinizen anlıyorsa :)

Antalya merkezde yaşıyorum. Taşıdığım ev sıfır binaydı ve hiç altyapı yoktu. İnternet ten altyapı başvuru dilekçesi örneği bulup aynısını yazdım. Benimle birlikte taşınan komşum daha önce ttnet abonesiymiş ve bu binaya nakil aldıramamış, oda doldurdu. tt binasında proje servisine dilekçemi verdim. Benim ve komşumun dilekçesini aldılar ve onların sisteminden evimin konumuna baktılar. Bana ttnet başvurusu yapmam gerektiğini söylediler bende yaptım. Daha sonra proje servisi ile görüştüğümde. Dağıtıcıya uzaklığımın 1800 metre olduğunu söylediler, adsl istersem 15 gün içinde bağlanacağını en fazla 8 mgbt alacağımı fakat daha sonra fiber istersem, adsl istediğim için fiber çekmeyeceklerini, fiber istersem 3-6 ay süreceğini ama 100 mb ve üstü alabileceğimi söylediler. Bende oyun oynuyorum diyerek fiber istedim. İlerleyen süreçte cep telefonuma başvuru numaramla alt yapı çalışmamız devam ediyor şeklinde mesajlar geldi. Yaklaşık 3 ay sonra binaya hat girişi yapıldı. Tekrar gidip hangi paketi istediğimi güncelledim ve bir hafta içinde tam bağlantı sağlandı. Şu anda 50 mb fiber kullanıyorum. Size tavsiyem aynı binadan en az iki kişi olun ve başvurun. Sonra proje servisine gidin ve sorun. Samimi birisine denk gelirseniz sizinle güzel ilgilenir. Özellikle oda oyun oynuyor ve sizin dilinizen anlıyorsa :)
hocam bende antalyadayım bana yardımcı olurmusunuz aylardır çekmiyolar interneti hangi şubeye gittiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,405
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri