ZAYIF ve ACİZ FORUM YÖNETİMİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ama konunu kilitliyorlar. Şikayetleri değerlendirmiyorlar.
Konuda uygunsuz bir durum var ise kilitlenmesi doğaldır.
Ben önceden boş, troll ve uygunsuz konuları siliyordum.
Sonra yönetimden uyarı geldi. Konu silme olayı "çok absürt" bir durum olmadıkça kaldırıldı.
Bu yüzden çoğu zaman konuları kilitliyoruz.

Şikayet konusunda da,
Toplam 24 uyarı puanın var Efe.
Şikayetleri değerlendirdiğimizi buradan bile anlayabilirsin.

Bütün eleştirilerin yanlış değil boş konu açanlar konusunda haklısın fakat gelip ACİZ forum yönetimi gibi şeyler yazman birincisi hoş değil ikincisi sana samimi söyluyorum yalakalık için değil ben hayatımda hiç forumlara katılmadım çünkü bütün forumların saçma sapan kuralları,samimiyetsizlikleri ve ayrıca çirkin davranışlarından dolayı katılmadım.
Hayatımda katıldığım ilk forum DA forum ve sana söyleyeyim görebileceğin en samimi forum ha yönetim konusunda eksiklikler elbette olacaktır ama zamanla giderilir diye düşünüyorum.
Görüşmek Üzere.

Forumda yazım kuralları hala sıfır.
Forum değil sanki dc grubu.
Forumda 10 kişinin 3ü bilgili.
Boş konu çok fazla.
Dostum affedersin de sen gerçek hayatta bütün yerlerde yazım kuralları ve Türkçeye çok dikkat ediyor musun? burası diğer forumlardan farklı yazım kuralları konusunda sıkmıyorlar ve bu çok iyi.
ikincisi 10 kişinin üçü bilgili kime göre neye göre belki sen kendini bilgili düşünüyorsundur ama bir başkası seni bilgisiz görüyordur.
Boş konu fazla evet o konuda haklısın.

Konu kitlenecek hatta üye ban yiyecek kahinim ben.

Bu arada sık sık söylediğiniz "Boş konu fazla" kısmına ben de katılıyorum.

En az bi caps tuşu kapatılsa sona nokta konulsa nasıl olur?
Dostum affedersin de sen gerçek hayatta bütün yerlerde yazım kuralları ve Türkçeye çok dikkat ediyor musun? burası diğer forumlardan farklı yazım kuralları konusunda sıkmıyorlar ve bu çok iyi.
ikincisi 10 kişinin üçü bilgili kime göre neye göre belki sen kendini bilgili düşünüyorsundur ama bir başkası seni bilgisiz görüyordur.
Boş konu fazla evet o konuda haklısın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri