Neler Yeni

ZAYIF ve ACİZ FORUM YÖNETİMİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
En az bi caps tuşu kapatılsa sona nokta konulsa nasıl olur?
He tamam böyle şeyler yapılabilir bunlar evet güzel olur ve gördüğün gibi şahsen ben o dediğin iki şeyi yapıyorum zaten :)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
En az bi caps tuşu kapatılsa sona nokta konulsa nasıl olur?
Eğer bir üye konu içerisinde yazdığı mesajları büyük harf ile yazıyorsa, onu uyarabilirsin. Eğer hatasına devam ediyorsa, raporlayabilirsin.
Mesela aşağıdaki konu tamamı büyük harf ile yazılmıştı, konudan rapor geldi. Gittim konuyu baştan sona düzenledim.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
:D TDK ya söyleyelim , seni işe alsın . Malum bu aralar işsizlikte fazla .
Valla alsa iyi olur :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bir üye konu içerisinde yazdığı mesajları büyük harf ile yazıyorsa, onu uyarabilirsin. Eğer hatasına devam ediyorsa, raporlayabilirsin.
Mesela aşağıdaki konu tamamı büyük harf ile yazılmıştı, konudan rapor geldi. Gittim konuyu baştan sona düzenledim.
Sen muhteşem bir detaysın
böyle diyince de yazıyormuş gibi oluyor aga tövbe :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Hocam yine de en az 4 moderatör olabilir tabi zamanla artacak ama bu sene bitmeden olursa iyi olur.

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Ben de ufak bir eleştiri yapacağım. İlk üye olduğum zamanlar yardım ederdim ama şimdi gerek görmüyorum. Konu açıp sistem yardımı istemiş. O kadar uğraşıp sistem topluyorum ancak cevap verilmiyor. İyi kötü yorum yap bari. Bir de anlamadığım başka bir şey daha var. Konuyu açan kişiden niye alıntı yapılıyor? Konu içi bir mesajdan alıntı yapılır ancak açılmış konunun ilk mesajından alıntı yapılmasına gerek yok.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam yine de en az 4 moderatör olabilir tabi zamanla artacak ama bu sene bitmeden olursa iyi olur.
Moderatör almak kolay iş. 10 tane de alınır. Forum içerisinde şartlara uygun kişiler mutlaka vardır.
Ama bu forum içerisindeki sorunları çözmez, sadece perdeler.
Bu sürekli kirlenen odadaki kirleri, halının altına süpürmek gibi bir çözüm olur.
Daha fazla moderatör almak yerine, üyelerin daha az ihlal/hata yapması için uğraşıyoruz.

Bir de anlamadığım başka bir şey daha var.
Konuyu açan kişiden niye alıntı yapılıyor?
Konu içi bir mesajdan alıntı yapılır ancak açılmış konunun ilk mesajından alıntı yapılmasına gerek yok.
Takip edilen konulardan tüm bildirimler gelmiyor.
Alıntı yaptığın zaman, ilgili kişiye bildirim kesin şekilde gidiyor.
Bu yüzden çoğu kişi mesaj yazarken alıntı yapıyor.

Rammstein

80+ Silver
Haklı buluyorum ama zayıf ve aciz aynı anlamda değil mi?

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Moderatör almak kolay iş. 10 tane de alınır. Forum içerisinde şartlara uygun kişiler mutlaka vardır.
Ama bu forum içerisindeki sorunları çözmez, sadece perdeler.
Bu sürekli kirlenen odadaki kirleri, halının altına süpürmek gibi bir çözüm olur.
Daha fazla moderatör almak yerine, üyelerin daha az ihlal/hata yapması için uğraşıyoruz.

Takip edilen konulardan tüm bildirimler gelmiyor.
Alıntı yaptığın zaman, ilgili kişiye bildirim kesin şekilde gidiyor.
Bu yüzden çoğu kişi mesaj yazarken alıntı yapıyor.
Konu açan kişinin konusuna mesaj atıldığına "açtığınız konuya yanıt geldi" şeklinde bildirim gelmiyor mu? Böyle bir özellik yok mu? Bir de çok moderatore gerek yok demişsiniz. Büyümek istiyorsanız yönetici sayısını yükseltmeniz gerekir. Ben büyük forumlardan birinde yöneticilik yaptım. Yönetici sayısı az olduğunda şikayetlere yetişemiyorduk.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Ban geliyor çiki çiki ban ban

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Konu açan kişinin konusuna mesaj atıldığına "açtığınız konuya yanıt geldi" denmesi gerekir şeklinde bildirim gelmiyor mu? Böyle bir özellik yok mu? Bir de çok moderatore gerek yok demişsiniz. Büyümek istiyorsanız yönetici sayısını yükseltmeniz gerekir. Ben büyük forumlardan birinde yöneticilik yaptım. Yönetici sayısı az olduğunda şikayetlere yetişemiyorduk.
Bildirimler gidiyor ama konuya gelen mesaj sayısı arttıkça "bildirim" bölümünde spam gibi olmaması için gelen bildirim azalıyor.
Ama alıntı yapılan her mesajın bildirimi ilgili üyeye gidiyor.
Zaten konulara cevap verilirken "alıntı" yapılıp-yapılmaması çok rahatsız edici veya önemli bir durum değil.

Burada "şikayetlere yetişememek" gibi bir durum olmuyor. Çünkü gelen raporlar birikmiyor.
Bazen @Mehmet Yılmaz ile farkında olmadan aynı şikayete baktığımız bile oluyor yani.
Ve moderasyona bakan 2 kişi olmamıza rağmen neredeyse sürekli aktif 1 moderatör oluyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,442
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Uzaklaştırma almışsın, cezan biter bitmez bu konuyu açmışsın. Yani demek oluyorki ceza aldığında kabullenemeyen birisin. Zaten ceza alman bile konularla ilgilendiğimizin bir kanıtıdır. Kendinle çelişme boşa, ayrıca başlıkta yazdığın şeyleri başka bir forumda yazsan seni ömür boyu banlarlardı.

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Bildirimler gidiyor ama konuya gelen mesaj sayısı arttıkça "bildirim" bölümünde spam gibi olmaması için gelen bildirim azalıyor.
Ama alıntı yapılan her mesajın bildirimi ilgili üyeye gidiyor.
Zaten konulara cevap verilirken "alıntı" yapılıp-yapılmaması çok rahatsız edici veya önemli bir durum değil.

Burada "şikayetlere yetişememek" gibi bir durum olmuyor. Çünkü gelen raporlar birikmiyor.
Bazen @Mehmet Yılmaz ile farkında olmadan aynı şikayete baktığımız bile oluyor yani.
Ve moderasyona bakan 2 kişi olmamıza rağmen neredeyse sürekli aktif 1 moderatör oluyor.
Bu forumun üye sayısı yükseldiğinde mutlaka düşünün. Şu an yeterli görebilirsiniz ancak ileride yetmeyecek. Kolay gelsin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,601
Üyeler
165,379
Son üye
sarpbubizimeggla
Top Bottom