Neler Yeni

ZAYIF ve ACİZ FORUM YÖNETİMİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
defol git
ülkesini sevmeyen 1 dk durmasın.
Nasıl sinirlendim şimdi.
Ülke için bir şeyler yapayım derdinde değil kaçma derdinde.
Senin FETÖ den ne farkın var ? Karaktersiz, ******** e bak sen.

Ayrıca haksız yere ceza yediğini iddia eden arkadaşın ceza yediği mesaj budur. 16 yaşında bir çoçuğu sırf bir şeylerden rahatsız diye ne şer... Ne fetöcü ilan edebilirsin, sana bu yetkiyi kim veriyor?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu forumun üye sayısı yükseldiğinde mutlaka düşünün. Şu an yeterli görebilirsiniz ancak ileride yetmeyecek. Kolay gelsin.
Zaten bu bilinen bir gerçek. Konu içerisinde de "ileride de almayacağız" anlamında herhangi bir şey söylemedim.
Forum 23 Mart'ta açıldı. İlk moderatör alımı 1 Haziran'da yapıldı.
Zaman ilerledikçe, kitle büyüdükçe yönetim kadrosu da genişleyecektir.
Teşekkürler.

RmzDayi

80+ Silver
Ayrıca haksız yere ceza yediğini iddia eden arkadaşın ceza yediği mesaj budur. 16 yaşında bir çoçuğu sırf bir şeylerden rahatsız diye ne şer... Ne fetöcü ilan edebilirsin, sana bu yetkiyi kim veriyor?

Yine yazıyorum, kim olursa olsun. vatanını sevmiyor ve oradan kaçmak uzaklaşmak istiyorsa benim için VATAN HAİNİDİR.
Hükümeti sevmiyor ve desteklemiyor olabilirsin. Ama bu ikisini ayırt edemeyen insan BOŞ insandır.
Bu ikisinin ayrımını anlamak gerek.
İster 16 olsun ister 66 fark etmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Öncelikle daha önce birkaç tane forum sitesine kayıt oldum, fakat hepsinde katı kurallar, ilgisizlik ve samimiyetsizlik vardı. Fakat donanım arşivi forumuna girdiğim zaman insanların ne kadarda iyi kalpli ve yardımsever olduğunu gördüm. tabii ki arada pürüzler çıkabilir herkes dört dörtlük değil maalesef, herkesin bir hatası, yanlışı elbet vardır. Ama eğer forumu zaten beğenmiyorsan girmenede gerek yoktur zaten. Kimse kendi forum sitesini kötü yapmaya çalışmaz tam tersi onu geliştirip daha çok insana tanıtmaya çaba sarf eder. Yazım kuralı konusuna geliceksek eğer, kimse üstüne alınmasın bu benim şahsi fikrim. Ben bilgisayar toplama yada parça hakkında bilgi sahibi değilim fakat eğer masamda otururken yanlış bir şey yapıp telefondan foruma girip aceleyle bir yardım istesem ve o anlık 'yazım kurallarına' dikkat etmezsem, ne yapıcaklar beni banlayacaklar mı? Hayır tabii ki de, bence olması gerekende budur. Şu konuda herkese katılıyorum 'caps lock' açık yazmak çok gereksiz ve çirkin geliyor. Hem konunun düzenini hemde dikkati farklı yöne çekiyor. Bu yüzden buna dikkat etmek çok güzel olabilir. Moderatörler hakkında diyebileceğim bir şey yok çünkü bu zamana kadar ne ceza aldığımı ne de yanlış konuştuğumu düşünmüyorum. Fakat eğer ceza falan aldıysam şu kadarcık kısa mesajda kusura bakmayın. Benim diğer bir düşüncem konu açma ve gereksiz konular hakkında. Ben ne zaman konu açtıysam çok güzel mesajlar, bilgiler ve yardımlar geldi. Gerek forum üyelerinden gerek moderatörlerden bu yüzden bu konu hakkında hiçbir kötü düşüncem yok. Hatta çok sıcakkanlı insanlar bence bu forumda. Yine dediğim gibi saçma sapan insanlar gelip buraya boş boş yorum yapıp can sıkabilir ama dediğim gibi kimse dört dörtlük değil. Boş açılan konular tabii ki de var bunlar elbet oluyor ve değerli başka üyelerin cevap almadan konuları gözden kaybolabiliyor. Ama eminim ki bu zamanla düzelicek ve daha iyi olacaktır. Kimse bence bunu bilmeden yorum yapmasın sadece eleştiri bakımından konuşabilir ama 'doğru' bir üslup ile çok daha iyi olur bence. Burada kimse kimseden üstün değil. Kimisi yardım istiyor, kimisi kullandığı ürün hakkında yorum yapıyor ve anlatıyor o kadar emek vererek, kimisi de sohbet etmek istiyor sadece. Bizler insanız elbet hatalarımız olacak ama ne olursa olsun 'üslup' konularına dikkat etmek gerekiyor. Her şeyden önce karşınızda kim olursa olsun saygı duymak lazım. İyi forumlar, keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle... 💗

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yine aynı şekilde hiçbir kimseyi hukuk önünde kanıtlanmadığı sürece vatan haini ilan edemezsin. Bu nedir yahu? Asarım keserim halleri devamlı çok garip...

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Yine yazıyorum, kim olursa olsun. vatanını sevmiyor ve oradan kaçmak uzaklaşmak istiyorsa benim için VATAN HAİNİDİR.
Hükümeti sevmiyor ve desteklemiyor olabilirsin. Ama bu ikisini ayırt edemeyen insan BOŞ insandır.
Bu ülkenin gençleri ülkesini sevmiyor değil yaşam kalitesinden memnuz değiliz yaşam kalitesinide hükümet belirler yani ülkeden gitmek isteyen gençler vatanını sevmediğinden değil yönetenlerden dolayı ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla gidiyor

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Konuda çocuk vatanımı sevmiyorum demiyor.
Hükümetten dolayı çoğu kişi gitmek istiyor ve zaten çocuk yanlış anlattığını belirtti o kaçış kelimesi benim de hoşuma gitmedi.
Fakat sen bu çocuğa VATAN HAİNİ, Fetöcü, Şer***siz gibi söylemlerde bulunamazsın.
Kullananlar da zaten ülkenin utanç kaynakları :).

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İnsan doğduğu yeri seçemez ama yaşayacağı yeri seçebilir. Bu da gayet normal bir durumdur.
Biri bu ülkeden çıkıp, başka bir ülkede yaşamaya gidiyor diye "vatanını sevmeyen birisin, vatan haini, fetöcü ********" falan olmuyor?
İmkan bulamamışsa veya daha iyi bir imkan bulmuşsa, burada şartlar uygun değilse gidebilir. Ki illa böyle özel bir sebebi olmak zorunda da değil. Ne yapsın bu vatandaş? Bir köşede işsiz ve aç şekilde ölsün mü?
Çalmıyor etmiyor, kişi yaşamak için ne gerekiyorsa onu yapıyordur. Hemen kılıf bulmaya çalışmak saçma geliyor.
Yani detaya inilse, çok daha farklı şeyler söylenir de bu konu ile ilgili. Tartışmaya açık bir zihniyetin olmadığını görüyorum.

Moderatörler hakkında diyebileceğim bir şey yok çünkü bu zamana kadar ne ceza aldığımı ne de yanlış konuştuğumu düşünmüyorum. Fakat eğer ceza falan aldıysam şu kadarcık kısa mesajda kusura bakmayın.
Ceza alırsan yönetimden özel mesaj geliyor. Eğer bu tarz özel mesaj almadıysan, ceza yememişsindir.
Hiç uyarı/ceza puanın yok. Zaten 1 haftadır üyesin ve toplam 100 mesajın var, cezanın olması anormal bir durum olurdu.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom