- En İyi Cevap
- 4
Hocam kimse seni zorla girdirmiyor foruma istemiyorsan girme olay basitNeden mi böyle bir başlık ?
Çünkü ne yapacaklarını bilmiyorlar, hangi konuya ne tepki vereceklerini bilmiyorlar.
Sözde ve özde teknoloji forumu, ana düsturu olarak kurulan bu platformu yönetemiyorlar.
Açılan saçma sapan konulara ya çok geç müdahil oluyorlar, yada yanlış tepki veriyorlar.
Foruma aykırı olan konulara anında müdahil edilmeyip konu içindeki tartışmaları büyütüp arka planda izleyip haksız uzaklaştırma yapıyorlar.
Gerçekten bilgiye ihtiyacı olanların konuları gerilerde kalıyor ve aynı konuları 2-3 sefer açmak zorunda kalınıyor.
Bunları dile getirip gerekli tepkimizi verince de uzaklaştırma alıyoruz. Uzaklaştırılınca düşünce yapımızın değişeceğinizi zannediyorsunuz.
Bu zihniyet ile forum yönetmenin ne kadar doğru olduğunu isterseniz analiz edin.
Anladım ki bunlar forumun gelişip genişlemesini istemiyorlar. Bir çok forum kullanıcısı bunun farkında.
Artık sizin hatalı yönetim ve vizyonsuzluğunuz sayesinde burada ki arkadaşlara faydamın olmayacağını düşünüyorum.
4 yıldır takip ettiğim DONANIM ARŞİVİ nin rotasından saptığını görüp üzülerek tüm platformlardan takip etmeyi bırakma kararı aldım.
Herkese iyi günler, iyi çalışmalar dilerim.