Neler Yeni

ZAYIF ve ACİZ FORUM YÖNETİMİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

abc123

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
4
Neden mi böyle bir başlık ?
Çünkü ne yapacaklarını bilmiyorlar, hangi konuya ne tepki vereceklerini bilmiyorlar.
Sözde ve özde teknoloji forumu, ana düsturu olarak kurulan bu platformu yönetemiyorlar.
Açılan saçma sapan konulara ya çok geç müdahil oluyorlar, yada yanlış tepki veriyorlar.
Foruma aykırı olan konulara anında müdahil edilmeyip konu içindeki tartışmaları büyütüp arka planda izleyip haksız uzaklaştırma yapıyorlar.
Gerçekten bilgiye ihtiyacı olanların konuları gerilerde kalıyor ve aynı konuları 2-3 sefer açmak zorunda kalınıyor.
Bunları dile getirip gerekli tepkimizi verince de uzaklaştırma alıyoruz. Uzaklaştırılınca düşünce yapımızın değişeceğinizi zannediyorsunuz.
Bu zihniyet ile forum yönetmenin ne kadar doğru olduğunu isterseniz analiz edin.
Anladım ki bunlar forumun gelişip genişlemesini istemiyorlar. Bir çok forum kullanıcısı bunun farkında.
Artık sizin hatalı yönetim ve vizyonsuzluğunuz sayesinde burada ki arkadaşlara faydamın olmayacağını düşünüyorum.
4 yıldır takip ettiğim DONANIM ARŞİVİ nin rotasından saptığını görüp üzülerek tüm platformlardan takip etmeyi bırakma kararı aldım.
Herkese iyi günler, iyi çalışmalar dilerim.
Hocam kimse seni zorla girdirmiyor foruma istemiyorsan girme olay basit

Efe_Tkn

80+ Bronze

Alina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Taha
Forumun kendisine lafım yok ama kitle kendini belli etmiş gene, cevaplarda. Bu kadar samimi ve gerçekçi bir adamın izleyicileri ve takipçileri nasıl bu kadar görgüsüz olabilir.

Alina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Taha
Hocam kimse seni zorla girdirmiyor foruma istemiyorsan girme olay basit
Yalnız adamın eleştiride bulunması daha iyi en azından hatalar giderilir. Herkes beğenmeyip sessiz sedasız forumdan çıkarsa nasıl gelişecek bu yapı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu kaliteli insanlar içerisinde o kadar Toksik kişiler var ki insanın foruma girme hevesi kaçıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin kadar mal olanını ilk defa gördüm
Bu arkadaş niye ban yemedi mesela

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Çünkü ne yapacaklarını bilmiyorlar, hangi konuya ne tepki vereceklerini bilmiyorlar.
Sözde ve özde teknoloji forumu, ana düsturu olarak kurulan bu platformu yönetemiyorlar.
Açılan saçma sapan konulara ya çok geç müdahil oluyorlar, yada yanlış tepki veriyorlar.
Foruma aykırı olan konulara anında müdahil edilmeyip konu içindeki tartışmaları büyütüp arka planda izleyip haksız uzaklaştırma yapıyorlar.
Gerçekten bilgiye ihtiyacı olanların konuları gerilerde kalıyor ve aynı konuları 2-3 sefer açmak zorunda kalınıyor.
Bunları dile getirip gerekli tepkimizi verince de uzaklaştırma alıyoruz. Uzaklaştırılınca düşünce yapımızın değişeceğinizi zannediyorsunuz.
Bu zihniyet ile forum yönetmenin ne kadar doğru olduğunu isterseniz analiz edin.
Anladım ki bunlar forumun gelişip genişlemesini istemiyorlar. Bir çok forum kullanıcısı bunun farkında.
Artık sizin hatalı yönetim ve vizyonsuzluğunuz sayesinde burada ki arkadaşlara faydamın olmayacağını düşünüyorum.
4 yıldır takip ettiğim DONANIM ARŞİVİ nin rotasından saptığını görüp üzülerek tüm platformlardan takip etmeyi bırakma kararı aldım.
Toplamda 4 farklı cezan/7 uyarı puanın var.
Bunlardan 3 tanesi "Uygunsuz Dil" sebebi ile.
1 tanesi de "Forum içinde satış" yapmaya çalışmandan dolayı yazılmış.

Konu içeriği senin şahsi fikirlerini yansıtıyor ama yorumlarda da görüldüğü üzere sana katılmadığımız çok fazla yer var.
Konu içeriğindeki şeyler ile ilgili @Mehmet Yılmaz ilgilenecektir. Oraya müdahale etmiyorum.
Ama açtığın konu içerisinde kullandığın "Uygunsuz dil" ve "Uygunsuz konu başlığı" sebebi ile hesabına +3 uyarı uyarı puanı ekledim.
İyi forumlar.

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
Toplamda 4 farklı cezan/7 uyarı puanın var.
Bunlardan 3 tanesi "Uygunsuz Dil" sebebi ile.
1 tanesi de "Forum içinde satış" yapmaya çalışmandan dolayı yazılmış.

Konu içeriği senin şahsi fikirlerini yansıtıyor ama yorumlarda da görüldüğü üzere sana katılmadığımız çok fazla yer var.
Konu içeriğindeki şeyler ile ilgili @Mehmet Yılmaz ilgilenecektir. Oraya müdahale etmiyorum.
Ama açtığın konu içerisinde kullandığın "Uygunsuz dil" ve "Uygunsuz konu başlığı" sebebi ile hesabına +3 uyarı uyarı puanı ekledim.
İyi forumlar.
hocam uyarı puanım varmı , birileri şikayet etmişmi , hatalarıma bakabiliyormuyum ? .d Böyle bir özellik varmı yoksa sizemi sormak lazım TEŞEKKÜRLER.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Birtakım doğru eleştiriler, ancak yanlış üslup.
Moderasyon ekibinin gün geçtikçe daha da başarılı olduğunu düşünüyorum,
Zaten buna yalnızca ben değil forumdaki birçok kişi şahit oluyor.
Bilgiye ihtiyacı olanlara da moderatörler değil, üyeler cevap verecek.
Bunu yönetime bağlamak doğru değil, tamamen forumun kitlesiyle alakalı.
Bunları dile getirdiniz diye de uzaklaştırma almazsınız,
Yazdığınız kural dışı söylemlerden dolayı uyarı ve ceza alırsınız.
Zira eleştiriye bu platformun ihtiyacı var, aksi taktirde forum ilerleyemez.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
hocam uyarı puanım varmı , birileri şikayet etmişmi , hatalarıma bakabiliyormuyum ? .d Böyle bir özellik varmı yoksa sizemi sormak lazım TEŞEKKÜRLER.
Uyarılarınızı görebileceğiniz bir özellik şimdilik yok. Ama bu özelliğin geleceği söylenmişti. Ne zaman geleceğini bilmiyorum.
Hesabında herhangi bir uyarı puanın yok. Uyarı yediğini de şöyle anlarsın;
Eğer yönetim ekibinden biri, sana "uyarı" içerikli bir özel mesaj yollarsa, hesabına uyarı puanı eklenmiştir.

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
Uyarılarınızı görebileceğiniz bir özellik şimdilik yok. Ama bu özelliğin geleceği söylenmişti. Ne zaman geleceğini bilmiyorum.
Hesabında herhangi bir uyarı puanın yok. Uyarı yediğini de şöyle anlarsın;
Eğer yönetim ekibinden biri, sana "uyarı" içerikli bir özel mesaj yollarsa, hesabına uyarı puanı eklenmiştir.
Sağolun . Uyarı puanımın olmamasına Sevindim :D normalde bu kadar masum değilim dir :D İlginç

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Kardeşim yani ne yapsınlar bir sürü konu var bir sürü kişi var bazen rapor oluyor şikayet oluyor vs. hepsine nasıl yetişsinler adamlar ilahi bir konu açıldı diye yok bakmıyorlar mantığı yok belki bilmiyorlar belki o ara forumda bilen kişi yok veya aktif değil kendini onların yerine koymayı dene artı bura tek teknoloji ile alakası yok her konu var ilahi teknoloji olacak bura donanım arşivi diye bir zorunluluk yok isterlerse tek teknoloji konusu yapılırdı zaten bu arada nereye gitmek istiyorsan buyur kapı orada gidebilirsin seni ne zorla tutuyoruz ne de tutan var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom