24G2U Ölü Piksel 1 Adet

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,027
Arkadaşlar selam,bugün sinerjiden monitörüm geldi ve ölü piksel testi yaptırdım.ilk yaptıklarımda hiç bir şey fark etmedim fakat 5. 6. testi yapışımda sadece 1 tane olduğunu fark ettim minicik odaklanmadan görünmüyor.Sizce vermeli miyim büyük bir sorun yaratır mı ? vermem gerekirse aynı şekilde kutunun içine parçalarını koyup MNG kargoya götürmem yeterli mi ? Sorun yaratmaz ise kullanadabilirim gözüme batmıyor.

14 gün olmadıysa iade sebebini belirtmeden iade et, 1 piksel sebebini belirtince iade kabul edilmeyebilir. Evet yeterli, iade kodunu söylüyorsun.

İade etmeni öneririm, çoğalabilir ileride.

1 Ölü pikselde iade yapmıyolar diye biliyorum.
Minimum 3 tane olması lazım.
Yanlışım varsa affola.
1 tane bile olsa iade yapılıyor ilk 15 gün sorunsuz şekilde iade ediliyor daha sonra marka ile iletişime geciyorsunuz.

1 tane bile olsa iade yapılıyor ilk 15 gün sorunsuz şekilde iade ediliyor daha sonra marka ile iletişime geciyorsunuz.
Evet olması gereken o zaten ama bazı satıcılar almıyor diye biliyorum hatta konusu açılmıştı.

14 gün olmadıysa iade sebebini belirtmeden iade et, 1 piksel sebebini belirtince iade kabul edilmeyebilir. Evet yeterli, iade kodunu söylüyorsun.
iade koduna nerden ulaşabilirim veya bulabilirim acaba ?

Evet olması gereken o zaten ama bazı satıcılar almıyor diye biliyorum hatta konusu açılmıştı.
Ben alalı 1 hafta oldu 1 kez piksel testi yaptım sorun olmadı bizzat konuştum 15 gün icinde sorun olursa direkt degisim yapiyoruz dedi sinerji

iade koduna nerden ulaşabilirim veya bulabilirim acaba ?
Aldığın yerle görüşmen yeterli, N11-Gittigidiyor-Hepsiburada-Trendyol gibi sitelerde direk iade kodunu alabiliyorsun 14 gün içerisinde. Siparişler kısmında görünüyor.

Geri