Yeni sağlayıcıya geçeceğim

Engorgio

80+
Reaksiyon skoru
196
Türk Telekom ile sözleşmem bitiyor ve yeni bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum.Aklımda ilk başta Türknet gelmişti fakat Türknet'in kendi sitesinden ne hız alırım bölümünü kullandığımda
''

Adresinizin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde tekrar deneyebilirsiniz. adlı bir hata alıyorum.''
1599119513729.png

Şu anki internet değerlerim bunlar yaklaşık 70 tl ödüyorum

Bana ne önerebilirsiniz internet olarak

Türk Telekom ile sözleşmem bitiyor ve yeni bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum.Aklımda ilk başta Türknet gelmişti fakat Türknet'in kendi sitesinden ne hız alırım bölümünü kullandığımda
''

Adresinizin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde tekrar deneyebilirsiniz. adlı bir hata alıyorum.''
Alıntıyı görüntüle
Şu anki internet değerlerim bunlar yaklaşık 70 TL ödüyorum

Bence suanki gayet iyi gibi ama :D

''

Alıntıyı görüntüle

Ben türk telekom kullanıyorum gayet mutluyum. Ben 50mb dowloand 7-8 mb uploada 80 tl ödüyorum

Ben türk telekom kullanıyorum gayet mutluyum. Ben 50mb dowloand 7-8 mb uploada 80 TL ödüyorum
Turk telekom kullandığınızdan emin misiniz ? Çünkü bende 16 mbps lik paket var ve 16mbps vermiyorlar. Alt yapım bu arada 95mbps destekliyor. 9 8 Mbps arası geziniyorum internetimin süresi bittiği gibi değiştirmeyi düşünüyorum. Bu arada hangi paketi kullandığınızı söyleyebilir misiniz ?

çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde t
ADRESİNDE YAPA VAR İSE ONARIMI BEKLEMELİSİN BENCE BENDE TÜRKNET KULLANIYORUM FAKAT BENDE YAPA YOK VDSL VAR HIZINDAN MEMNUNU İŞ GÖRÜYOR

Ekler

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    14.7 KB · Hit: 70
Aylık ne kadar ödüyorsunuz ?
dostum 70 tl öldüyorum fakat sözleşmeyi çok eskiden yapmıştık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

80 YADA 85 OLMASI LAZIM
70 tl

Turk telekom kullandığınızdan emin misiniz ? Çünkü bende 16 mbps lik paket var ve 16mbps vermiyorlar. Alt yapım bu arada 95mbps destekliyor. 9 8 Mbps arası geziniyorum internetimin süresi bittiği gibi değiştirmeyi düşünüyorum. Bu arada hangi paketi kullandığınızı söyleyebilir misiniz ?
Dostum bu sözleşmeyi çok eskiden yaptık biz o yüzden bu sorunu cevaplayamayacağım

Sözleşme bitecek bu paketin aynısını bana 110 lira gibi bir şeyle sundular

O yüzden türknete geçmek istiyorum fakat hata alıyorum

dostum 70 TL öldüyorum fakat sözleşmeyi çok eskiden yapmıştık

70 TL

Dostum bu sözleşmeyi çok eskiden yaptık biz o yüzden bu sorunu cevaplayamayacağım

Sözleşme bitecek bu paketin aynısını bana 110 lira gibi bir şeyle sundular

O yüzden türknete geçmek istiyorum fakat hata alıyorum
Zaten ben sorumu @Uygâr a sormuştum.

ADRESİNDE YAPA VAR İSE ONARIMI BEKLEMELİSİN BENCE BENDE TÜRKNET KULLANIYORUM FAKAT BENDE YAPA YOK VDSL VAR HIZINDAN MEMNUNU İŞ GÖRÜYOR
Bu hata kaç güne halledilebilir ? Söylersen mutlu olurum

''

Alıntıyı görüntüle

sen buna 70 tl mi ödüyorsun ben 8mbit upload ve 1mbit dowloanda 77 tl ödüyorum

ben 0,6ya 80tl ödüyom dua ert
aynen bende

sen buna 70 TL mi ödüyorsun ben 8mbit upload ve 1mbit dowloanda 77 TL ödüyorum

aynen bende
hmm sanırım tam tersi olması gerekiyor

Geri