ErenJeager
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
Arkadşlar yeni bir pc aldım aygıt yöneticisine girdiğimde sarı ünlemler var sorumu nasıl çözerim
Son düzenleme:
Ekran kartı driverı yüklenmemiş sanırım, foto pixel görmedim prdnAnakartın nedir?
Chipsetleri yüklememişsin. Anakartına göre chipsetli yüklemen lazım. Hocam yardımcı olur size.Arkadşlar yeni bir PC aldım aygıt yöneticisine girdiğimde sarı ünlemler var sorumu nasıl çözerimAlıntıyı görüntüle
Onu kurmuş.Ekran kartı driverı yüklenmemiş sanırım, foto pixel görmedim prdn
bende de o pcı aygıtı falan ünlemli gözüküyor chipset driverı kurmam gerekli dimi? Kurdum diye hatırlıyordum ama yine de bidaha kurayımOnu kurmuş.
Alıntıyı görüntüle
Kur tabii ki.bende de o pcı aygıtı falan ünlemli gözüküyor chipset driverı kurmam gerekli dimi? Kurdum diye hatırlıyordum ama yine de bidaha kurayım
biostar b450MAnakartın nedir?
Nerden yükliyicem hocam yardım ederseniz sevinrimChipsetleri yüklememişsin. Anakartına göre chipsetli yüklemen lazım. Hocam yardımcı olur size.
Buradaki cihpset sürücüsünü indir ve kur, sorun %90 düzelecektir.biostar b450M
chipseti indirdim sorun düzeldi teşekkür ederim ama usb giriş aygında hala sarı ünlem var onu nasıl düzeltirimBuradaki cihpset sürücüsünü indir ve kur, sorun %90 düzelecektir.
Ona bir şey diyemem, taktığın USB cihazlarıyla alakalı o.chipseti indirdim sorun düzeldi teşekkür ederim ama usb giriş aygında hala sarı ünlem var onu nasıl düzeltirimAlıntıyı görüntüle
anladım sağolunOna bir şey diyemem, taktığın USB cihazlarıyla alakalı o.
Kulaklığın, mouse'un falan bile olabilir.