bugrahann666
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
evime internet bağlatıcam.sizce ne bağlatmalıyım? ben türknet taraftarıyım ama ailem ttnet falan istiyor
Ben ttnet'liyim TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum, daha düşük bir fiyata daha hızlı bir internet sunuyor.evime internet bağlatıcam.sizce ne bağlatmalıyım? ben türknet taraftarıyım ama ailem ttnet falan istiyor
Altyapın göre bak sağlayıcalara hangisinin altyapısı varsa onu al derim var ama türknet altyapın varsa hiç durma 1 hafta önce başvuru yaptım 4 günde kurdular ve söz verdikleri hızı alıyorumevime internet bağlatıcam.sizce ne bağlatmalıyım? ben türknet taraftarıyım ama ailem ttnet falan istiyor
Altyapın İyiyse Çok Beklemeden Türknetevime internet bağlatıcam.sizce ne bağlatmalıyım? ben türknet taraftarıyım ama ailem ttnet falan istiyor
türknetten altyapı sorgulatıyorum ama"Adresinizin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde tekrar deneyebilirsiniz."bunu söylüyorAltyapın İyiyse Çok Beklemeden Türknet
ben türknet istiyorum zaten ama ailem ttnet falan düşüyorttnet den uzak dur bence sen bilirsin yinede :d
düşünüyor*ben türknet istiyorum zaten ama ailem ttnet falan düşüyor