Bay Kunduz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,301
asrock b450m pro4ün vga girişi var mı ve ryzen 3000 serisini destekliyor mu
apu kullanmayacağım sadece sordum ve alacağım sitede montaj + test var orada bios güncellerler değil miVGA çıkışı var da APU mu kullanacaksın?
Ryzen 3000 serisini BIOS güncellemesi ile destekliyor, BIOS sürümünün en az P3.3 olması gerekiyor.
APU kullanmayacaksan kabloyu anakarta takmayacaksın, Ekran Kartına takacaksın.apu kullanmayacağım sadece sordum ve alacağım sitede montaj + test var orada bios güncellerler değil mi
BIOS güncellerler ya, güncellemeseler bile Ryzen 3000 serisini destekleyecek sürümde gönderirler.apu kullanmayacağım sadece sordum ve alacağım sitede montaj + test var orada bios güncellerler değil mi
biliyorum biliyorum merak ettim sadeceAPU kullanmayacaksan kabloyu anakarta takmayacaksın, Ekran Kartına takacaksın.
r5 3600 alacağımBIOS güncellerler ya, güncellemeseler bile Ryzen 3000 serisini destekleyecek sürümde gönderirler.
İşlemcin ne?
teknobiyotik'ten hazır sistem olarak alacaksan sorun yok, tek olarak alsan da sıkıntı olmaz gerçi.r5 3600 alacağım
hazır sistem alacağımteknobiyotik'ten hazır sistem olarak alacaksan sorun yok, tek olarak alsan da sıkıntı olmaz gerçi.
teşekkürlerteknobiyotik'ten hazır sistem olarak alacaksan sorun yok, tek olarak alsan da sıkıntı olmaz gerçi.
Sorun yok o zaman.hazır sistem alacağım